CS:GO 250TL bıçak önerisi

Sırf bi oyundaki bıçak için 250 tl mi verilir. İnsaf yaa. İsraftan başka bişey değil. O paraya bi adet GERÇEK BİLE OLMAYAN bıçaktan çok daha güzel şeyler yapılır. 250tl Bulamayan bile var.

Bu oyun oynamıyorum ve böyle şeylere bir sürü para veren insanları kusura bakmayın ama "enayi" olarak tanımlıyorum. Onun yerine Bir çok oyun ya da ekipman alınabilir. Ne yapalım yani almasın diye kafasına silah mı dayayalım?

Adamın parası vardır verir birader size ne?Eğer oyunun içinde olsanız zaten anlarsınız bununda bir zevk meselesi olduğunu.

Bu oyunun içinde 1 ay bulundum ve hiç bir zevki yok amaçsızca birbirlerini vurmaya çalışan bir şeyleri başarmaya çalışan amaçsız insanlarla dolu. Neyse sizin gibi birinin çıkacağını biliyordum. Böyle bir konu açtıysa eleştiriye de hazırlıklı olmalıydı.

Zevk?
Paşam tek bir şey sormak istiyorum. Annenin babanın bu harcamalarından haberi var mı?
Paranın nasıl kazanıldığı konusunda en ufak bir fikrin var mı da parası vardır verir diyorsun.
Kusura bakmayın ama, çoluk çocuğun böyle bir özgürlüğü olmamalı. Bu bahsettiğiniz rakamlar çok büyük rakamlar. He diyorsan ki bunu yapan adam ekonomik özgürlüğü elinde olan biri, o zaman çoluğunun çocuğunun rızkıdır, kafasına göre harcar. Ama üstüne basa basa söylüyorum. Çoluğun çocuğun bu şekilde para çar çur etmesi doğru bir davranış değil. Bunu kendi kendinize haklıymış gibi gösterip kendinizi kandırmayın.

Çocuk derken ? yaşım 19. Ben bu bıçağı almak için 1 ay boyunca çalıştım. Kazandığım parayı istediğim gibi harcamakta özgürüm.

Kounuyu açan arkadaş hakkında nasıl bu kadar rahat konuşuyorsun?Nerden biliyorsun yaşını,maddi durumunu,annesini babasını?
Ayrıca emin ol paranın nasıl kazanıldıgını iyi biliyorum.Günde 20 tl sigaraya veren insanlar var ama kimse bunu israf olarak görmüyor nedense.

He bide tanımadığın insanlara karşı hitap tarzını değiştirmeni öneririm.

Sana göre amaçsız.Ayrıca arkadaş tavsiye istemiş bunun israfmı,gereklimi gereksizmi olup olmadıgını sormamış.

Önce kendi üslubuna dikkat et, sonra başkalarına tavsiyelerde bulun olur mu?
Günde 20 TL sigaraya verilen para israf değilse bu bizim yaptığımız hiç değildir mantığı ne kadar tehlikeli bir mantıktır öyle. Nereye çekersen oraya gider bu. Ama dedim ya, siz bir kere kandırmışsınız kendinizi, size iyi alış verişler. Burada bu tepkiyi veriyor isek sizin iyiliğiniz içindir. Yoksa bize ne cebinizden ne için ne kadar para çıkıyor, değil mi?
Neyse, konuyu daha fazla dallandırmaya gerek yok. Size hayırlı işler.

Avukatlık falan mı okuyorsun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…