CS:GO 27" Monitörde 4:3 olmuyor

zarkatake

Hectopat
16:9 oynuyorum 4:3 yapınca kenarda siyahlıklar çıkıyor. Eski monitörümde böyle bir sorun yoktu. İnç ile kaynaklı olabilir mi?
Eski monitörüm 21.5 inç
Yeni monitör 27 inç.

16:9 oynuyorum 4:3 yapınca kenarda siyahlıklar çıkıyor. Eski monitörümde böyle bir sorun yoktu. İnç ile kaynaklı olabilir mi?
Eski monitörüm 21.5 inç
Yeni monitör 27 inç.
Ekranın çözünürlüğü yüksek olmalı, ondan kaynaklıdır.

Eski monitörüm 21.5 inç
Yeni monitör 27 inç.
Ekran kartınıza göre ekran bir şeyini ayarlıyorduk. Ekran kartı modeliniz ne?

Aynısını bende yaşıyordum. Oyuna girmeden önce monitör çözünürlüğünü 1280x1024 yap. Olmazsa 1280x960 yap.

Eski monitörüm 21.5 inç.
Yeni monitör 27 inç.

Oyunda oynadığın çözünürlük ile monitör ün çözünürlüğünü aynı yap çok zor bir şey değil hocam.

Ekran kartınız nedir? Uğraşmadan kendi denetim masasından ayarlayabilirsiniz.

Ben zamanında buradan bu seçeneği seçerek yapmıştım. Şimdi CS oynamıyorum. Bunu seçtiğinizde günlük kullanımda ekran değişmiyor. Fakat çözünürlük ayarlarsanız ekran değişir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…