Sadece seçkin alanlara düşecek. Valve'ın yeni güncellemesiyle artık 1 seviyede 1 kasa kazanacaksınız. Artık haftada maksimum 1 kasa hakkı var. Ama inanın bu iyi oldu, neden derseniz açıklarım.
CS2 yakın zamanda çıkacak. Bu kadar kısa bir süre için drop sistemini değiştireceklerini düşünmüyorum. Ayrıca oyundaki tek kas kaynağı drop sistemi. Bunu kaldırıp yeni bir sistem getirmekle uğraşacaklarını da düşünmüyorum.
CS2 yakın zamanda çıkacak. Bu kadar kısa bir süre için drop sistemini değiştireceklerini düşünmüyorum. Ayrıca oyundaki tek kas kaynağı drop sistemi. Bunu kaldırıp yeni bir sistem getirmekle uğraşacaklarını da düşünmüyorum.
Hocam bende zaten bundan bahsettim. CS2'nin çıkmasına aylar kaldı bu kadar kısa bir zaman için yıllardır olan bir sistemi değiştirmeyeceklerini söyledim. Sanırım beni yanlış anladınız.
Hocam bende zaten bundan bahsettim. CS2'nin çıkmasına aylar kaldı bu kadar kısa bir zaman için yıllardır olan bir sistemi değiştirmeyeceklerini söyledim. Sanırım beni yanlış anladınız.
Hocam evet CS2'nin çıkmasına aylar kaldı. Ve yıllardır olan bir sistem bugün itibarıyla değişti. Siz ne anlatıyorsunuz ben anlamadım evet.2014-2015'lerden bu yana değişmeyen DROP düşme sistemi bugün itibariyle değişti bunu söylüyorum.