CS:GO 2'de tekrar kutu düşecek mi?

Hocam evet CS2'nin çıkmasına aylar kaldı. Ve yıllardır olan bir sistem bugün itibarıyla değişti. Siz ne anlatıyorsunuz ben anlamadım evet.

Hocam arkadaş sormuş ya CS2'de drop sistemi olacak mı diye. Ben de dedim ki "yıllardır olan sistemi CS2 çıkınca kaldırmak için değiştirmiş olamazlar."

Hocam arkadaş sormuş ya CS2'de drop sistemi olacak mı diye. Ben de dedim ki "yıllardır olan sistemi CS2 çıkınca kaldırmak için değiştirmiş olamazlar."

Drop düşmesini kaldırmazlar bu saatten sonra demeniz daha mantıklı olabilirdi drop sistemi deyince tamamını kapsıyor. Drop sistemi değişti ama droplar kalkmadı

Valve dropları komple kaldırırsa kendi kaybeder büyük bir oyuncu topluluğu oyunu bırakır. Kalan kasalar bittiğinde ise oyunun skin piyasası ciddi düşüşe geçer. Valve yine kasa anahtarı satamadığı için büyük zarar görür o yüzden drop sistemini komple imkanı yok kaldırmazlar.

Sadece seçkin alanlara düşecek. Valve'ın yeni güncellemesiyle artık 1 seviyede 1 kasa kazanacaksınız. Artık haftada maksimum 1 kasa hakkı var. Ama inanın bu iyi oldu, neden derseniz açıklarım.
Neden?

Sadece seçkin alanlara düşecek. Valve'ın yeni güncellemesiyle artık 1 seviyede 1 kasa kazanacaksınız. Artık haftada maksimum 1 kasa hakkı var. Ama inanın bu iyi oldu, neden derseniz açıklarım.
Ayrıca bu olay CS:GO'ya da mı geldi ? Eskisi gibi düşmüyor da?

Neden?

Ayrıca bu olay CS:GO'ya da mı geldi ? Eskisi gibi düşmüyor da?

Evet, CS:GO'ya da geldi. Nedeni ise bazı arkadaşlar oyuna giriyordu, 1 maçta bile kasa düşürebiliyordu. Bazıları ise 10 maç oynasa bile düşmüyordu. Bu ufak bir sebep, en büyük sebebi ise insanlar ölüm maçına girip afk bırakıp kasa düşürmeyi bekliyordu. Ölüm maçında kişilerin yarısı AFK'ydı. Ek olarak idle sunucuları vardı, millet ona da girip AFK bırakıyordu. Bunların önüne geçip adil şekilde herkese 1 seviyede 1 kasa düşürmeyi getirdiler.

Ya umarım seviye atlamayı kolaylaştırırlar. Şuan 1 haftada bile zor atlıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…