Dovahkiin Dragonborn Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Mayıs 2020 Mesajlar 1.433 Makaleler 1 Çözümler 5 2 Haziran 2020 #11 Mehmet×Alperen dedi: Skin changer da ban sebebi mi? Genişletmek için tıkla... Evet oyuna müdahale eden her şey ban sebebi oluyor. Skin değiştirme programları kullanıp ceza alanlar da mevcut.
Mehmet×Alperen dedi: Skin changer da ban sebebi mi? Genişletmek için tıkla... Evet oyuna müdahale eden her şey ban sebebi oluyor. Skin değiştirme programları kullanıp ceza alanlar da mevcut.
Elekrono Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Eylül 2018 Mesajlar 1.482 Çözümler 4 Yer System32 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 2 Haziran 2020 #12 Mehmet×Alperen dedi: Skin changer da ban sebebi mi? Genişletmek için tıkla... Kendi sorularınız için yeni konu açmanızı öneririm raporlanırsa mesajınız ceza yiyebilirsiniz. Bu arada skin changer de banlanmanıza neden olabilir.
Mehmet×Alperen dedi: Skin changer da ban sebebi mi? Genişletmek için tıkla... Kendi sorularınız için yeni konu açmanızı öneririm raporlanırsa mesajınız ceza yiyebilirsiniz. Bu arada skin changer de banlanmanıza neden olabilir.
Mehmet×Alperen Hectopat Katılım 21 Kasım 2018 Mesajlar 360 Çözümler 1 Yer Osmaniye 2 Haziran 2020 #13 Elekrono dedi: Kendi sorularınız için yeni konu açmanızı öneririm raporlanırsa mesajınız ceza yiyebilirsiniz. Bu arada skin changer de banlanmanıza neden olabilir. Genişletmek için tıkla... Her konuda açayım mı ? Ban konusu var diye sormuştum.
Elekrono dedi: Kendi sorularınız için yeni konu açmanızı öneririm raporlanırsa mesajınız ceza yiyebilirsiniz. Bu arada skin changer de banlanmanıza neden olabilir. Genişletmek için tıkla... Her konuda açayım mı ? Ban konusu var diye sormuştum.
Elekrono Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Eylül 2018 Mesajlar 1.482 Çözümler 4 Yer System32 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 2 Haziran 2020 #14 Mehmet×Alperen dedi: Her konuda açayım mı ? Ban konusu var diye sormuştum. Genişletmek için tıkla... Her konuda açmanıza gerek olmaz ama ben daha önce o şekilde ceza aldım siz de alabilirsiniz diye söyledim.
Mehmet×Alperen dedi: Her konuda açayım mı ? Ban konusu var diye sormuştum. Genişletmek için tıkla... Her konuda açmanıza gerek olmaz ama ben daha önce o şekilde ceza aldım siz de alabilirsiniz diye söyledim.
Dietil Sülfat Centipat Katılım 16 Ağustos 2019 Mesajlar 534 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Haziran 2020 #15 Mehmet×Alperen dedi: Her konuda açayım mı ? Ban konusu var diye sormuştum. Genişletmek için tıkla... Tam olarak degil. Sans meselesi. Ben 3 hesapta kullandim sadece bir tanesinda vac ban yedim.
Mehmet×Alperen dedi: Her konuda açayım mı ? Ban konusu var diye sormuştum. Genişletmek için tıkla... Tam olarak degil. Sans meselesi. Ben 3 hesapta kullandim sadece bir tanesinda vac ban yedim.
R retrodogukan Hectopat Katılım 13 Şubat 2020 Mesajlar 378 Yer Menteşe 2 Haziran 2020 #16 Kısacası hile enjektleyince ban yeme riski var saolun
Dietil Sülfat Centipat Katılım 16 Ağustos 2019 Mesajlar 534 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Haziran 2020 #17 retrodogukan dedi: Kısacası hile enjektleyince ban yeme riski var saolun Genişletmek için tıkla... Hile kullanmak istiyorsaniz bu sosyalde desteklenmiyor.
retrodogukan dedi: Kısacası hile enjektleyince ban yeme riski var saolun Genişletmek için tıkla... Hile kullanmak istiyorsaniz bu sosyalde desteklenmiyor.