Ergün Plak Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Temmuz 2019 Mesajlar 1.405 Çözümler 5 3 Ağustos 2023 #11 Muhammet YT dedi: Ya nasıl ama işlemcin ne o bende de açık ayarlarını gösterebilir misin rica edersem oyun içi Genişletmek için tıkla... Xmp ayarı biostan ramleri normal frekansta kullanmaya yarıyor
Muhammet YT dedi: Ya nasıl ama işlemcin ne o bende de açık ayarlarını gösterebilir misin rica edersem oyun içi Genişletmek için tıkla... Xmp ayarı biostan ramleri normal frekansta kullanmaya yarıyor
Muhammet YT Femtopat Katılım 19 Mayıs 2023 Mesajlar 37 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ağustos 2023 #12 Ergün Plak dedi: XMP ayarı BIOS'tan RAM'leri normal frekansta kullanmaya yarıyor Genişletmek için tıkla... Biliyorum açık Adonis31 dedi: İslemcim R5 5500 her şey Low baska bir şey yok arada FPS dusuyor ama oda optimizasyon kaynaklı diyorum. Genişletmek için tıkla... Tamam teşekkürler
Ergün Plak dedi: XMP ayarı BIOS'tan RAM'leri normal frekansta kullanmaya yarıyor Genişletmek için tıkla... Biliyorum açık Adonis31 dedi: İslemcim R5 5500 her şey Low baska bir şey yok arada FPS dusuyor ama oda optimizasyon kaynaklı diyorum. Genişletmek için tıkla... Tamam teşekkürler