CS:GO 3000TL'ye bıçak önerisi

emirhannk

Hectopat
Makaleler
4
Sizce hangisi daha iyi bütçe 3000?
★ Survival knife | scorched.
★ Paracord knife | Forest ddpat.
★ Ursus knife | Rust coat.
★ Huntsman knife | Forest ddpat.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kişisel tercihinize karışamam ama yüksek fiyatlı bir bıçağı kötü basit bir skin ve düşük floatla oynamak yerine daha ucuz bir bıçak alıp daha kaliteli bir skinle daha iyi bir floatta oynamak daha mantıklı benim görüşümce.

İsterseniz bir göz atabilirsiniz.

★ Gut Knife | Damascus Steel MW​

★ Gut Knife | Damascus Steel FN​

★ StatTrak™ Gut Knife | Freehand FN​

Hocam haklısınız ama gut knife kullandım pek beğenemedim ya.

Hocam haklısınız ama gut knife kullandım pek beğenemedim ya.

Hocam bowie çok büyük be çirkin duruyor hunstmana bakacağım.

Arkadaşlar hangisi güzel sizce.

Son düzenleme:
@emirhannk daha önce ikisini de kullandım hunstmanın animasyonları gut knife ile aynı sadece daha büyüğü, flip knife çekiş animasyonu güzel benim tercihim olsaydı ikisi arasında flip knife olurdu.

Falching knife animasyonu güzel bence bakabilirsiniz.

Abimde var da nedense hiç beğenemedim yine de teşekkürler.

@emirhannk daha önce ikisini de kullandım hunstmanın animasyonları gut knife ile aynı sadece daha büyüğü, flip knife çekiş animasyonu güzel benim tercihim olsaydı ikisi arasında flip knife olurdu.

Anladım teşekkürler gutknifeı beğnmedim ben nedense bunu da beğenmem o zaman eskiden flip kullanmıştım tekrar alacağım galiba teşekkürler.

Flip knife. Ama bütçeni biraz daha artırıp bayonet al derim eski falan ama çook havalı. Ben de kelebek var bayoneti özledim tekrar alacağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…