yiits Hectopat Katılım 19 Mayıs 2022 Mesajlar 34 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Mart 2023 #1 CS:GO'da bugüne kadar yakın sunucularda hep sabit 30 ping aldım ancak son günlerde pingim sabit 18-21 arası olmaya başladı. Türkiye'ye yakın lokasyonda yeni bir sunucu açıldı mı, açılmadı ise bu değer İstanbul için imkansız değil mi?
CS:GO'da bugüne kadar yakın sunucularda hep sabit 30 ping aldım ancak son günlerde pingim sabit 18-21 arası olmaya başladı. Türkiye'ye yakın lokasyonda yeni bir sunucu açıldı mı, açılmadı ise bu değer İstanbul için imkansız değil mi?
Onatin09 Hectopat Katılım 15 Aralık 2021 Mesajlar 525 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Mart 2023 #2 10 ping fark ediyor mu ki?
Aylollol Hectopat Katılım 27 Ağustos 2020 Mesajlar 310 19 Mart 2023 #3 Bilmiyorum açıldı mi acilmadi mi ama internete CS:GO server status yazarsan butun sunuclari görebilirsin. Onatin09 dedi: 10 ping fark ediyor mu ki? Genişletmek için tıkla... Rekabetçi oyunlarda fark eder.
Bilmiyorum açıldı mi acilmadi mi ama internete CS:GO server status yazarsan butun sunuclari görebilirsin. Onatin09 dedi: 10 ping fark ediyor mu ki? Genişletmek için tıkla... Rekabetçi oyunlarda fark eder.
yiits Hectopat Katılım 19 Mayıs 2022 Mesajlar 34 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Mart 2023 #4 Onatin09 dedi: 10 ping fark ediyor mu ki? Genişletmek için tıkla... Etmiyor fakat durumu merak ettim hep Türkiye sunucusu açılsın istiyorduk acaba buna yönelik bir hamlemi yapıldı Türkiye'deki pingleri düşürmek için.
Onatin09 dedi: 10 ping fark ediyor mu ki? Genişletmek için tıkla... Etmiyor fakat durumu merak ettim hep Türkiye sunucusu açılsın istiyorduk acaba buna yönelik bir hamlemi yapıldı Türkiye'deki pingleri düşürmek için.
LynxC Hectopat Katılım 9 Haziran 2021 Mesajlar 2.287 Çözümler 5 20 Mart 2023 #5 yiits dedi: Etmiyor fakat durumu merak ettim hep Türkiye sunucusu açılsın istiyorduk acaba buna yönelik bir hamlemi yapıldı Türkiye'deki pingleri düşürmek için. Genişletmek için tıkla... Sizin ping değerinizi bazı oyuncular tr serverinde alamıyor hocam .
yiits dedi: Etmiyor fakat durumu merak ettim hep Türkiye sunucusu açılsın istiyorduk acaba buna yönelik bir hamlemi yapıldı Türkiye'deki pingleri düşürmek için. Genişletmek için tıkla... Sizin ping değerinizi bazı oyuncular tr serverinde alamıyor hocam .