CS:GO 320 TL skin önerisi

Anubis lejyonu çok güzel skindir ve az aşınmışı tercih etmelisin az aşınmışın altı çok soyulmuş oluyor ve çirkin duruyor.

Hocam görevde kullanılmış da gayet güzel duruyor bence.

ByNoGame'de anubis görevde kullanılmışı 197TL'ye satıyorlar hocam oradan almayı düşünüyorum mağazadan da baktım isim etiketi, stickeri vs. yok. Oyunda da inceledim gayet güzel duruyor.

Son düzenleme:

Savaş görmüş olanlar genelde çok kötü görünüyorlar. Yine de ucuza almak istiyorum diyorsan rastgele savaş görmüş alma, float değerine bakarak daha iyi görünüşe sahip skinleri bulabilirsin.

AK-47 Anubis'in lejyonu veya hayalet bozguncu.
M4A4 Neo-noir
USP-s kabuk skinlerine bakabilirsin.

Float değerlerine Steam üzerinden bakamıyoruz diye biliyorum. Bakılıyorsa nasıl bakabilirim? Eskimiş olanı görevde kullanılmış olandan pahalıya satıyorlar anlamadım bu olayı.

Float değerlerine Steam üzerinden bakamıyoruz diye biliyorum. Bakılıyorsa nasıl bakabilirim? Eskimiş olanı görevde kullanılmış olandan pahalıya satıyorlar anlamadım bu olayı.

Hocam Steam'den bakamıyoruz fakat skinlerin üzerine gelip de oyunda incele derseniz CS menüsünde silah skininin aşağısında ünlem işareti var, oradan bakabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…