E euphoriaaa Decapat Katılım 12 Şubat 2023 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Şubat 2023 #1 CS:GO 4:3 1280x960 fakat oyun 16:9 gibi gozukuyor adamlar ince vs boyle değildi PC'ye format attiktan sonra boyle oldu.
CS:GO 4:3 1280x960 fakat oyun 16:9 gibi gozukuyor adamlar ince vs boyle değildi PC'ye format attiktan sonra boyle oldu.
Tatibaskan Hectopat Katılım 29 Mart 2020 Mesajlar 725 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Şubat 2023 #2 Ekranin yan taraflarinda siyah barlar var mi varsa o yuzdendir NVIDIA ise ekran kartiniz NVIDIA Denetim Masası'ndan ayarlamaniz gerekiyor. Artı 0 Eksi
Ekranin yan taraflarinda siyah barlar var mi varsa o yuzdendir NVIDIA ise ekran kartiniz NVIDIA Denetim Masası'ndan ayarlamaniz gerekiyor.
AlexFergusonHayranı Hectopat Katılım 1 Kasım 2020 Mesajlar 1.894 Çözümler 12 Yer Malatya 12 Şubat 2023 #3 euphoriaaa dedi: CS:GO 4:3 1280x960 fakat oyun 16:9 gibi gozukuyor adamlar ince vs boyle değildi PC'ye format attiktan sonra boyle oldu. Genişletmek için tıkla... Hocam ekran kartınız Nvidia ise şu adımları uygulayın: 1-Nvidia Denetim Masası'nı açın. 2-"Masaüstü boyutunu ve konumunu ayarla" kısmına girin. 3- 2. seçenekteki ölçeklendirme kısmından "Tam ekran" seçeneğini işaretleyin. 4- Uygulayıp driver'ı kapatın. İşinize yaradıysa çözüm olarak işaretlerseniz sevinirim İyi oyunlar. Artı 0 Eksi
euphoriaaa dedi: CS:GO 4:3 1280x960 fakat oyun 16:9 gibi gozukuyor adamlar ince vs boyle değildi PC'ye format attiktan sonra boyle oldu. Genişletmek için tıkla... Hocam ekran kartınız Nvidia ise şu adımları uygulayın: 1-Nvidia Denetim Masası'nı açın. 2-"Masaüstü boyutunu ve konumunu ayarla" kısmına girin. 3- 2. seçenekteki ölçeklendirme kısmından "Tam ekran" seçeneğini işaretleyin. 4- Uygulayıp driver'ı kapatın. İşinize yaradıysa çözüm olarak işaretlerseniz sevinirim İyi oyunlar.
E euphoriaaaaayan Yoctopat Katılım 12 Şubat 2023 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Şubat 2023 #4 AlexFergusonHayranı dedi: O AlexFergusonHayranı dedi: Hocam ekran kartınız NVIDIA ise şu adımları uygulayın: 1-NVIDIA Denetim Masası'nı açın. 2-"masaüstü boyutunu ve konumunu ayarla" kısmına girin. 3- 2. seçenekteki ölçeklendirme kısmından "tam ekran" seçeneğini işaretleyin. 4- uygulayıp Driver'ı kapatın. İşinize yaradıysa çözüm olarak işaretlerseniz sevinirim iyi oyunlar. Genişletmek için tıkla... Genişletmek için tıkla... Hocam onu ilk başta yaptım maalesef düzelmiyor. Tatibaskan dedi: Ekranin yan taraflarinda siyah barlar var mi varsa o yuzdendir NVIDIA ise ekran kartiniz NVIDIA Denetim Masası'ndan ayarlamaniz gerekiyor. Genişletmek için tıkla... Black bar yok. Artı 0 Eksi
AlexFergusonHayranı dedi: O AlexFergusonHayranı dedi: Hocam ekran kartınız NVIDIA ise şu adımları uygulayın: 1-NVIDIA Denetim Masası'nı açın. 2-"masaüstü boyutunu ve konumunu ayarla" kısmına girin. 3- 2. seçenekteki ölçeklendirme kısmından "tam ekran" seçeneğini işaretleyin. 4- uygulayıp Driver'ı kapatın. İşinize yaradıysa çözüm olarak işaretlerseniz sevinirim iyi oyunlar. Genişletmek için tıkla... Genişletmek için tıkla... Hocam onu ilk başta yaptım maalesef düzelmiyor. Tatibaskan dedi: Ekranin yan taraflarinda siyah barlar var mi varsa o yuzdendir NVIDIA ise ekran kartiniz NVIDIA Denetim Masası'ndan ayarlamaniz gerekiyor. Genişletmek için tıkla... Black bar yok.
abdiks Femtopat Katılım 6 Eylül 2022 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Haziran 2023 #5 Sorun bende de var bilen birisi yazabilirse güzel olur. Artı 0 Eksi