R Roluun Centipat Katılım 30 Ocak 2020 Mesajlar 7 24 Mayıs 2020 #11 Kayra Cem dedi: Hayır MSI Afterburner programı ile. Genişletmek için tıkla... Tamam. İndirip hemen atacağım. MkC dedi: Oyunda iken ekran kartı kullanımı ve işlemci sıcaklık değerlerini paylaşır mısın? Genişletmek için tıkla... Merhaba bu iş çığırından çıktı şu an ekran görüntüsü aldım ve FPS 200'ü buldu fakat hiçbir şey ile oynamadım. Bu arada ekran görüntüsü oyunda iken aldım fakat ayarlar bölümü ortaya çıkmış. Dosya Ekleri Cs.png 127,3 KB · Görüntüleme: 45 Son düzenleme: 24 Mayıs 2020
Kayra Cem dedi: Hayır MSI Afterburner programı ile. Genişletmek için tıkla... Tamam. İndirip hemen atacağım. MkC dedi: Oyunda iken ekran kartı kullanımı ve işlemci sıcaklık değerlerini paylaşır mısın? Genişletmek için tıkla... Merhaba bu iş çığırından çıktı şu an ekran görüntüsü aldım ve FPS 200'ü buldu fakat hiçbir şey ile oynamadım. Bu arada ekran görüntüsü oyunda iken aldım fakat ayarlar bölümü ortaya çıkmış.
shadroN29 Hectopat Katılım 5 Temmuz 2016 Mesajlar 140 8 Haziran 2020 #12 ekran kartin belki yüksek değerlerde tam gücüyle çalışıyordur