Hem Alt Tab atınca geç geçiyor Alt Tab'a siyah ekranda kalıyor 4-5 saniye hem de arkada açık olan ekranlar pencere moduna geçiyor. Hiçbir yayıncıda bu sorun yok ve yayıncılarda grafikler çok tatlı görünüyor. Nasıl yapabilirim o ayarları?
Tam ekran ölçeklendirmesi açık mı?
Ayarları geri çek dostum yaptığın her şeyi. Oyun içinden ölçeklendirmeyi aç.
Konuyu çözüldü olarak işaretlersen kapanır.16.9 yaptım boş ayarlara gerek yok bence hiçbir katkısıda yok zaten sadece yavaşlıyor gibi görünüyor bilgisayar.
Gerek yok hocam yardımın için teşekkürler konu kapanabilir.
Konu çözülmedi ki çözüldü olarak işaretlesin?Konuyu çözüldü olarak işaretlersen kapanır.
GPU ölçeklemesi mi bilgisayarını bozacak? Saçmalama dostum.Kardeşim ben bu ayarı açınca tam ekrana alamıyorum en boy oranında kaldı ayar tıklanmıyor ekrana.
Bilgisayarı bozacağım kanka yanlış ayar niye veriyorsun.
Attığın yerde nıs falan diyor ekrana nıs diye bir yazı gelmedi.
Eski moda aldım uğraşmıyacağım bunlarla.
Uğraşmak istemiyor arkadaş o yüzden dedim.Konu çözülmedi ki çözüldü olarak işaretlesin?
GPU ölçeklemesi mi bilgisayarını bozacak? Saçmalama dostum.
Hocam çözüldü olarak işaretlenmesi için çözülmesi lazım, aslında konu basit bir mevzu da arkadaş beceremedi sanırım. Neyse sağlık olsun.Uğraşmak istemiyor arkadaş o yüzden dedim.
Hocam çözüldü olarak işaretlenmesi için çözülmesi lazım, aslında konu basit bir mevzu da arkadaş beceremedi sanırım. Neyse sağlık olsun.
Rica ederim hocam siz de adamsınızHocam gaza gelip bir daha denedim sonunda başardım sen adamsın senin sayende daha iyi oynuyorum çözüm yeri olsa atardım ama bulamadım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.