K Kayra23 Hectopat Katılım 2 Temmuz 2022 Mesajlar 689 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mayıs 2023 #1 Hem Alt Tab atınca geç geçiyor Alt Tab'a siyah ekranda kalıyor 4-5 saniye hem de arkada açık olan ekranlar pencere moduna geçiyor. Hiçbir yayıncıda bu sorun yok ve yayıncılarda grafikler çok tatlı görünüyor. Nasıl yapabilirim o ayarları?
Hem Alt Tab atınca geç geçiyor Alt Tab'a siyah ekranda kalıyor 4-5 saniye hem de arkada açık olan ekranlar pencere moduna geçiyor. Hiçbir yayıncıda bu sorun yok ve yayıncılarda grafikler çok tatlı görünüyor. Nasıl yapabilirim o ayarları?
Çözüm A A aabcc 4 Mayıs 2023 Ekran kartı ayarlarınızdan GPU ölçekleme'yi açın, sorununuz çözülecektir.
KS KS K Kayra23 Hectopat Katılım 2 Temmuz 2022 Mesajlar 689 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mayıs 2023 #21 Kardeşim ben bu ayarı açınca tam ekrana alamıyorum en boy oranında kaldı ayar tıklanmıyor ekrana. aabcc dedi: Tam ekran ölçeklendirmesi açık mı? Genişletmek için tıkla... Bilgisayarı bozacağım kanka yanlış ayar niye veriyorsun. Attığın yerde nıs falan diyor ekrana nıs diye bir yazı gelmedi. Eski moda aldım uğraşmıyacağım bunlarla. Artı 0 Eksi
Kardeşim ben bu ayarı açınca tam ekrana alamıyorum en boy oranında kaldı ayar tıklanmıyor ekrana. aabcc dedi: Tam ekran ölçeklendirmesi açık mı? Genişletmek için tıkla... Bilgisayarı bozacağım kanka yanlış ayar niye veriyorsun. Attığın yerde nıs falan diyor ekrana nıs diye bir yazı gelmedi. Eski moda aldım uğraşmıyacağım bunlarla.
DarKSaGaa Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 8 Temmuz 2016 Mesajlar 5.999 Makaleler 21 Çözümler 53 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 4 Mayıs 2023 #22 Ayarları geri çek dostum yaptığın her şeyi. Oyun içinden ölçeklendirmeyi aç. Artı 0 Eksi
KS KS K Kayra23 Hectopat Katılım 2 Temmuz 2022 Mesajlar 689 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mayıs 2023 #23 16.9 yaptım boş ayarlara gerek yok bence hiçbir katkısıda yok zaten sadece yavaşlıyor gibi görünüyor bilgisayar. DarKSaGaa dedi: Ayarları geri çek dostum yaptığın her şeyi. Oyun içinden ölçeklendirmeyi aç. Genişletmek için tıkla... Gerek yok hocam yardımın için teşekkürler konu kapanabilir. Artı 0 Eksi
16.9 yaptım boş ayarlara gerek yok bence hiçbir katkısıda yok zaten sadece yavaşlıyor gibi görünüyor bilgisayar. DarKSaGaa dedi: Ayarları geri çek dostum yaptığın her şeyi. Oyun içinden ölçeklendirmeyi aç. Genişletmek için tıkla... Gerek yok hocam yardımın için teşekkürler konu kapanabilir.
DarKSaGaa Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 8 Temmuz 2016 Mesajlar 5.999 Makaleler 21 Çözümler 53 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 4 Mayıs 2023 #24 Kayra23 dedi: 16.9 yaptım boş ayarlara gerek yok bence hiçbir katkısıda yok zaten sadece yavaşlıyor gibi görünüyor bilgisayar. Gerek yok hocam yardımın için teşekkürler konu kapanabilir. Genişletmek için tıkla... Konuyu çözüldü olarak işaretlersen kapanır. Artı 0 Eksi
Kayra23 dedi: 16.9 yaptım boş ayarlara gerek yok bence hiçbir katkısıda yok zaten sadece yavaşlıyor gibi görünüyor bilgisayar. Gerek yok hocam yardımın için teşekkürler konu kapanabilir. Genişletmek için tıkla... Konuyu çözüldü olarak işaretlersen kapanır.
A aabcc Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Mayıs 2020 Mesajlar 7.613 Makaleler 4 Çözümler 41 4 Mayıs 2023 #25 DarKSaGaa dedi: Konuyu çözüldü olarak işaretlersen kapanır. Genişletmek için tıkla... Konu çözülmedi ki çözüldü olarak işaretlesin? Kayra23 dedi: Kardeşim ben bu ayarı açınca tam ekrana alamıyorum en boy oranında kaldı ayar tıklanmıyor ekrana. Bilgisayarı bozacağım kanka yanlış ayar niye veriyorsun. Attığın yerde nıs falan diyor ekrana nıs diye bir yazı gelmedi. Eski moda aldım uğraşmıyacağım bunlarla. Genişletmek için tıkla... GPU ölçeklemesi mi bilgisayarını bozacak? Saçmalama dostum. Artı 0 Eksi
DarKSaGaa dedi: Konuyu çözüldü olarak işaretlersen kapanır. Genişletmek için tıkla... Konu çözülmedi ki çözüldü olarak işaretlesin? Kayra23 dedi: Kardeşim ben bu ayarı açınca tam ekrana alamıyorum en boy oranında kaldı ayar tıklanmıyor ekrana. Bilgisayarı bozacağım kanka yanlış ayar niye veriyorsun. Attığın yerde nıs falan diyor ekrana nıs diye bir yazı gelmedi. Eski moda aldım uğraşmıyacağım bunlarla. Genişletmek için tıkla... GPU ölçeklemesi mi bilgisayarını bozacak? Saçmalama dostum.
DarKSaGaa Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 8 Temmuz 2016 Mesajlar 5.999 Makaleler 21 Çözümler 53 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 4 Mayıs 2023 #26 aabcc dedi: Konu çözülmedi ki çözüldü olarak işaretlesin? GPU ölçeklemesi mi bilgisayarını bozacak? Saçmalama dostum. Genişletmek için tıkla... Uğraşmak istemiyor arkadaş o yüzden dedim. Artı 0 Eksi
aabcc dedi: Konu çözülmedi ki çözüldü olarak işaretlesin? GPU ölçeklemesi mi bilgisayarını bozacak? Saçmalama dostum. Genişletmek için tıkla... Uğraşmak istemiyor arkadaş o yüzden dedim.
A aabcc Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Mayıs 2020 Mesajlar 7.613 Makaleler 4 Çözümler 41 4 Mayıs 2023 #27 DarKSaGaa dedi: Uğraşmak istemiyor arkadaş o yüzden dedim. Genişletmek için tıkla... Hocam çözüldü olarak işaretlenmesi için çözülmesi lazım, aslında konu basit bir mevzu da arkadaş beceremedi sanırım. Neyse sağlık olsun. Artı 0 Eksi
DarKSaGaa dedi: Uğraşmak istemiyor arkadaş o yüzden dedim. Genişletmek için tıkla... Hocam çözüldü olarak işaretlenmesi için çözülmesi lazım, aslında konu basit bir mevzu da arkadaş beceremedi sanırım. Neyse sağlık olsun.
KS KS K Kayra23 Hectopat Katılım 2 Temmuz 2022 Mesajlar 689 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Mayıs 2023 #28 aabcc dedi: Hocam çözüldü olarak işaretlenmesi için çözülmesi lazım, aslında konu basit bir mevzu da arkadaş beceremedi sanırım. Neyse sağlık olsun. Genişletmek için tıkla... Hocam gaza gelip bir daha denedim sonunda başardım sen adamsın senin sayende daha iyi oynuyorum çözüm yeri olsa atardım ama bulamadım. Artı 0 Eksi
aabcc dedi: Hocam çözüldü olarak işaretlenmesi için çözülmesi lazım, aslında konu basit bir mevzu da arkadaş beceremedi sanırım. Neyse sağlık olsun. Genişletmek için tıkla... Hocam gaza gelip bir daha denedim sonunda başardım sen adamsın senin sayende daha iyi oynuyorum çözüm yeri olsa atardım ama bulamadım.
A aabcc Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Mayıs 2020 Mesajlar 7.613 Makaleler 4 Çözümler 41 13 Mayıs 2023 #29 Kayra23 dedi: Hocam gaza gelip bir daha denedim sonunda başardım sen adamsın senin sayende daha iyi oynuyorum çözüm yeri olsa atardım ama bulamadım. Genişletmek için tıkla... Rica ederim hocam siz de adamsınız Artı 0 Eksi
Kayra23 dedi: Hocam gaza gelip bir daha denedim sonunda başardım sen adamsın senin sayende daha iyi oynuyorum çözüm yeri olsa atardım ama bulamadım. Genişletmek için tıkla... Rica ederim hocam siz de adamsınız