CS:GO 4:3 Black Bar Sorunu

jazzyrevenge

Decapat
Ne yaptıysam olmadı Intel görüntü ayarlarından her şeyi yaptım fakat olmadı. 4:3 yapınca kenarlarda siyah bar oluyor, önceden böyle olmuyordu.
Teşekkürler.

Selamlar.

Intel Denetim Masası'nı açtıktan sonra "Ekran" sekmesinden fotoğrafta görünen ayarları uygularsanız black bar kalkacaktır.

Eğer Intel ekran kartınız mevcut değilse ve AMD ekran kartı kullanıyorsanız fotoğraftaki ayarları yaparsanız black bar kalkacaktır.

NVIDIA ekran kartı kullanıyorsanız fotoğraftaki ayarları uyguladığınızda black bar kalkacaktır.

Tam ekranda bu sorun mevcut ekran kartım Intel

Sadece Intel kartın mevcutsa ve fotoğraftaki ayarlar ile sorununu çözemediysen şöyle yapabilirsin:

-Masaüstü çözünürlüğünü CS:GO'da oynamak istediğin çözünürlüğe getir ve ardından oyundan çözünürlüğü masaüstü çözünürlüğünü getirdiğin ayara getir.

Örneğin; oyunu 1024x768 oynamak istiyorsan masaüstü çözünürlüğünü ve CS:GO çözünürlüğünü 1024x768'e ayarla.

Çözünürlük ayarını Intel UHD Grafikleri Denetim Paneli'nden yap.

Şu video sana yardımcı olacaktır.

Evet yardımcı oldu ama videoda çözünürlüğü düşürüp düzeldiğinde eski haline getirebilirsiniz. Eski haline getirdiğimde ise tekrardan siyah bar orada kalıyor.
Yani henüz çözüm bulabilmiş değilim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…