Herkese merhaba, 2 yıldan sonra CS:GO geri döneyim dedim 4:3 çözünürlüklerinin hepsinde blackbar geliyor, NVIDIA denetim masasından tam ekran yaptım, o işe yaramıyor.
Monitörün bir ayarı olması gerekiyor. Ekrani dolduruyor o ayar. Benim bilmem kaç yıllık Philips monitörümde bile var sizinki masaüstü sisteme biraz arastirirp bulabilirsiniz. Laptopsa bilmiyorum maalesef.
arama yerine intel grafik ayarlrı yaz, çıkan yere gir solda ekran kısmına gir orda çözünürlüğü 1024x768 yap altta da ekran ölçüsünü uzatılmış yap sorun düzelecektir. Daha sonra normal ekran çözünürlüğün neyse ona çevir cs go da siyah bar bi daha olmayacak ama ordakli ekran ölçüsü hep uzatılmış olarak kalmalı.
Herkese merhaba, 2 yıldan sonra CS:GO geri döneyim dedim 4:3 çözünürlüklerinin hepsinde blackbar geliyor, NVIDIA denetim masasından tam ekran yaptım, o işe yaramıyor.
Ayarlarını böyle yapıp dener misin?
Oyunlar ve programlar tarafından belirlenen ölçeklendirme modunu geçersiz kıl yazan yerin kutusu işaretliyse işareti kaldırınız.
Ayarlarını böyle yapıp dener misin?
Oyunlar ve programlar tarafından belirlenen ölçeklendirme modunu geçersiz kıl yazan yerin kutusu işaretliyse işareti kaldırınız.