Çözüldü CS:GO 4:3 Düşük FPS Sorunu

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İşletim sistemi
Windows 10

Aerkazs

Hectopat
Yer
Ankara
Daha fazla  
Meslek
Özel Eğitim Öğretmeni
Merhabalar. Benim şöyle bir sorunum var, CS:GO oyununu 16:9, Full HD çözünürlükte açtığım zaman normal FPS değerleri alırken oyunu 4:3 oranında çevirdiğim zaman 40 FPS civarı alıyorum. Full HD çözünürlükte ve 16:9 formatta yaklaşık 250-300 FPS civarı alıyorum. Bununla ilgili bir bilgisi olan veya bu sorunu yaşamayan var mı acaba diye bir konu açayım dedim.

Kısaca sistem özelliğinden bahsedecek olursam;
İşlemci: Ryzen 5 2600.
Ekran kartı: RX 580 8 GB.
RAM: 8 GB 3000 MHz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Aynısını yaşadım sistem de aynı, şöyle yap;
AMD'nin kendi ayarı tam panel olsun

CS:GO'nun ölçekleme modu da "en boy oranını koru" olsun düzeliyor.

Bu arada artık 8GB RAM çoğu şey için yetersiz gelebiliyor. Örnek vermek gerekirse CS:GO'yu açtığında sistemin toplam 6-7GB arası yiyor. Aynı modelden 1 tane daha alıp Dual Channel yapmanı öneririm.

Merhaba, CS:GO ayarlarından çoklu CPU kullanımını aktifleştirip tekrar dener misiniz?

Hocam, çoklu CPU açık ayarlardan. Resimlerini yüklemeye çalıştım fakat olmadı, biraz daha açmak istiyorum oyun içerisinde 1920X1080 çözünürlükten farklı çözünürlüğe aldığım anda 40 FPS alıyorum.

Eki Görüntüle 579248

Deniyorum hocam hemen.

Eki Görüntüle 579248

Sağ olun hocam bütün iş ölçekleme modunda bitiyormuş, güncellemeden önce böyle bir sorunum yoktu sanırım güncelleme gelince ayarlar değişmiş vs. Çözümü buradan beklemiyordum.

Son düzenleyen: Moderatör:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…