kandas13 Hectopat Katılım 4 Aralık 2020 Mesajlar 324 Çözümler 2 Yer Rio de Janeiro Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Temmuz 2022 #1 Arkadaşlar merhaba, oyuna girdiğim zaman sadece 16:9 ve 1280x980 yapınca görüntü alabiliyorum. Yani 4:3 yapınca input not supported hatasını alıyorum ve görüntü gelmiyor. Güvenli modda başlatıp çözünürlüğü değiştirdim olmadı.
Arkadaşlar merhaba, oyuna girdiğim zaman sadece 16:9 ve 1280x980 yapınca görüntü alabiliyorum. Yani 4:3 yapınca input not supported hatasını alıyorum ve görüntü gelmiyor. Güvenli modda başlatıp çözünürlüğü değiştirdim olmadı.
Adımı Yazamıyorum! Decapat Katılım 23 Ağustos 2020 Mesajlar 314 Çözümler 1 Yer Balıkesir, Edremit Daha fazla Sistem Özellikleri 2012 Packard Bell AMD Laptop neyini yazayım bunun Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci :D 17 Temmuz 2022 #2 Monitörün deskteklemiyordur hocam yapıcak pek bişey olduğunu zannetmiyorum. Artı 0 Eksi
KS KS kandas13 Hectopat Katılım 4 Aralık 2020 Mesajlar 324 Çözümler 2 Yer Rio de Janeiro Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Temmuz 2022 #3 Adımı Yazamıyorum! dedi: Monitörün deskteklemiyordur hocam yapıcak pek bişey olduğunu zannetmiyorum. Genişletmek için tıkla... Ee iyi de hocam daha 2 hafta öncesine kadar takır takır oynuyordum, hdmi yerine dvi girişine taktığım için olabilir mi? Artı 0 Eksi
Adımı Yazamıyorum! dedi: Monitörün deskteklemiyordur hocam yapıcak pek bişey olduğunu zannetmiyorum. Genişletmek için tıkla... Ee iyi de hocam daha 2 hafta öncesine kadar takır takır oynuyordum, hdmi yerine dvi girişine taktığım için olabilir mi?