CS:GO 4:3 Geniş Ekran Olmuyor

Youtube'dan ne kadar video izlersem izleyeyim yapamıyorum. Videoda İntel sürücüsünden ayar yapıyorlar ama bende o ayar gözükmüyor. AMD'nin sürücüsünde ekran sekmesinden yapıyorlar ama benim bilgisayarım laptop olduğu için sürücüde ekran seçeneği yok. Sadece oyunu "Tam Panel" yapabiliyorum o da işe yaramıyor. Direkt olarak bilgisayarın çözünürlüğünü 1024x768 yapıyorum yine düzelmiyor. Çözümünü bilen varsa yardımcı olabilir mi?

Oyun iç ayarları FULLSCREEN olmak zorunda. Windowed ya da fullscreen windowed'da çalışmıyor. Grafik ayarlarında da en boy oranını koru değil de esnet ya da genişlet seçeneği olmalı. Benim bilgisayarım laptop bende var çünkü sende de olmalı.

Ekran görüntüsünde olduğu gibi intel ekran ayarlarınızda "tam ekrana ölçeklendir" ayarı bulunmalı. AMD ekran kartıyla oynuyorum ama Intel' den ayarı yapmak sorunumu çözdü.

Dosya Ekleri

• Ekran Görüntüsü (36).png
    337,6 KB · Görüntüleme: 155
Gelişmiş ayarlar sekmesinde ne var peki

Ben buldum kanka Intel grafik ayarlarından 1600x900 yap orada uzatılmış seçeneğide çıkıyor onu işaretle sonra geri 1366x768 yap ama uzatılmış sçeeneği gidecek korkma oyuna gir o otomatik olarak uzatılmış yapar 4.3'te (ben böyle yaptım ve oldu)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…