CS:GO 4:3 görüntü sorunu

staufen

Kilopat
Daha fazla  
Her zaman 4:3 stretched oynuyordum ve bir sorun olmuyordu. Black bars vesaire gibi. Fakat 1 haftadır çözemediğim bir Black bars sorunu var hem de sadece yanlarda değil üst ve alt tarafta da. Oyun tamamen küçülmüş kare olmuş etrafı simsiyah ne yapsam düzeltemedim. 1920X1080 çözünürlüğe aldığım zaman düzeliyor fakat benim oynayabildiğim çözünürlük 1024X768. Çözümünü bilen var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Alt ve üst tarafların siyah olma sorunu bende monitörü overclockladığımda oluşuyor. Monitörün ayarlarından resim boyutunu değiştirmeyi denedin mi?

Bende olmuyordu ve hiçbir şeyi ellememe rağmen böyle oldu. Monitörün ayarlarında en boy oranı 16:9 olarak gözüküyor.

Ekran kartın AMD ise buna
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
.

NVIDIA ise buna
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
bakabilirsin.

ben ekran kartindan yapildigini hatirliyorum. tam ekran modunu seçmelisin ayarlardan

Sevgili arkadaşlar zaten belirttiğim gibi AMD ayarlarından tam ekran seçili.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…