Hazar Deniz Türkaslan Centipat Katılım 27 Mayıs 2020 Mesajlar 3 4 Haziran 2020 #1 CS:GO 4:3 1024X768'de kullanıyorum ama yanlardan siyah bar cıkmıyor ve tam performans oynayamıyorum, yardımcı olur musunuz?
CS:GO 4:3 1024X768'de kullanıyorum ama yanlardan siyah bar cıkmıyor ve tam performans oynayamıyorum, yardımcı olur musunuz?
vnd3 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Aralık 2019 Mesajlar 1.007 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bölge Yöneticisi 4 Haziran 2020 #2 Tam ekran seçili mi? Artı 0 Eksi
AliReyiz Centipat Katılım 16 Mart 2020 Mesajlar 81 4 Haziran 2020 #3 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Artı 0 Eksi
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
KS KS Hazar Deniz Türkaslan Centipat Katılım 27 Mayıs 2020 Mesajlar 3 4 Haziran 2020 #4 evt seçili o ayarlara nereden giriyoruz Artı 0 Eksi
zeken Centipat Katılım 10 Mayıs 2020 Mesajlar 6 4 Haziran 2020 #5 AMD kullanıyorum son güncellemeden sonra oyunum alt Tab'dan döndüğümde Black bars oluyor neden olabilir? Artı 0 Eksi
AMD kullanıyorum son güncellemeden sonra oyunum alt Tab'dan döndüğümde Black bars oluyor neden olabilir?
E EgemenFBtr Hectopat Katılım 28 Haziran 2020 Mesajlar 49 13 Ocak 2021 #6 Hazar Deniz Türkaslan dedi: evt seçili o ayarlara nereden giriyoruz Genişletmek için tıkla... Eğer Nvidia ekran kartı kullanıyorsan masaüstüne sağ tıkla, Nvidia denetim masasına tıkla. Eğer orada öyle birşey yoksa ya ekran kartın farklıdır ya da ayarlardan kapatmışsındır Artı 0 Eksi
Hazar Deniz Türkaslan dedi: evt seçili o ayarlara nereden giriyoruz Genişletmek için tıkla... Eğer Nvidia ekran kartı kullanıyorsan masaüstüne sağ tıkla, Nvidia denetim masasına tıkla. Eğer orada öyle birşey yoksa ya ekran kartın farklıdır ya da ayarlardan kapatmışsındır