CS:GO 4:3 oranı kullanılamıyor

Hakan06hkn

Hectopat
Bu ayarları neden kullanamıyorum?

Son düzenleyen: Moderatör:
Onu denedım, tuslar gerı gelıyor. Yalnız 4:3 ayarını yaptıktan sonra ekran kuculuyor, sag ve soldan sıyah ekran cıkıyor.

Onu denedım, tuslar gerı gelıyor. Yalnız 4:3 ayarını yaptıktan sonra ekran kuculuyor, sag ve soldan sıyah ekran cıkıyor.
AMD için ekran kısmından ölçeklendirmeyi tam panel yapın. NVIDIA kartlar için arkadaşlar yardımcı olacaktırlar.

AMD ise Radeon ayarlarına gir. Ekran ayarlarından ölçeklendirmeyi tam panel yap. NVIDIA kullanıyorsan NVIDIA Denetim Masasına gir. Sol tarafta masaüstü konumunu ve boyutunu ayarla kısmı var. Oraya girip ölçeklendirmeyi tam ekran yap. Intel ise Intel HD Grafikleri Denetim Panelini aç. Genel ayarlara gir ve tam ekrana ölçeklendir seçeneğini seç. Ardından uygula.

@Hakan06hkn Intel HD Grafikleri Denetim Paneli'ne girip Genel Ayarlar kısmına gel. Alt kısımdan ölçeklendirmeyi seçebilirsin. Laptoplarda bu ayar çoğunlukla Intel sürücüsünden ayarlanır.

Laptop kullanıyorum, Intel'de yaptıgım zaman Windows penceresı kuculuyor veya degısıyor, oyunla bır alakası yok sanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…