CS:GO 4:3 oynanırken OBS siyah kenarlı kayıt alıyor

yusuf10

Hectopat
Daha fazla  

Kayıt görseldeki gibi oluyor.

Hocam belki de oyunu 4:3 çözünürlükte, bilgisayarınızın çözünürlüğünü ise 16:9 çözünürlükte kullandığınızdan kaynaklanabilir.
Oyunun çözünürlüğü ile masaüstünün çözünürlüğünü aynı yapıp dener misiniz?

Oyun yakalamaya sağ tıklayıp ekrana genişlet ya da sığdır demelisiniz ikisini de deneyin hangisi tam hatırlamıyorum.

Hocam belki de oyunu 4:3 çözünürlükte, bilgisayarınızın çözünürlüğünü ise 16:9 çözünürlükte kullandığınızdan kaynaklanabilir.

Bilgisayar evet 16:9 fakat OBS'i 4:3 çöznürlüğe getirdiğim halde (1024x786) yine olmuyor sadece daha da bulanık oluyor.

Oyun yakalamaya sağ tıklayıp ekrana genişlet ya da sığdır demelisiniz ikisini de deneyin hangisi tam hatırlamıyorum.

Eki Görüntüle 1620307

Onları da baktım internetten denedim yine olmuyor.

Bilgisayar evet 16:9 fakat OBS'i 4:3 çöznürlüğe getirdiğim halde (1024x786) yine olmuyor sadece daha da bulanık oluyor.

Onları da baktım internetten denedim yine olmuyor.

2 3 yıl önce bu şekilde yapmıştım şu an nasıl bilmiyorum eğer kayıt alacaksan sistemin destekliyorsa Shadow Play'i tavsiye ederim genişletiyor yanları. Belki edit programlarıyla genişletebilrsiniz Sony Vegas Pro'yu biraz kurcalayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…