bu sürüm bende varken sorunu çözebiliyordum fakat sonra ne olduysa bu sürümü bilgisayarda bulamadım ve yeni sürümde de 4:3 ayarları yapılamıyor o eski sürümü tekrar bulabilirsem sorun çözülür sanırım nerden bulabileceğimi bilen varsa yardım ederse sevinirm
Tekrar yazıyorum her şeyi denedim olmadı bende burası böyle çıkıyor ölçeklendirme kısmında başka seçeneklerinde olması lazım ama bende yok 1024x768 yapınca çıkıyor o ayarlar oradan tam ekrana ölçeklendiri seçip oyuna giriyorum yine olmuyor
Eki Görüntüle 1380723
Tekrar yazıyorum her şeyi denedim olmadı bende burası böyle çıkıyor ölçeklendirme kısmında başka seçeneklerinde olması lazım ama bende yok 1024x768 yapınca çıkıyor o ayarlar oradan tam ekrana ölçeklendiri seçip oyuna giriyorum yine olmuyor
Önce çözünürlüğü oyunu oynadığınız çözünürlüğe ayarlayıp uygula deyin. Daha sonra altta o seçenekler çıkacaktır. Uzatılmışı seçip uygula deyin. Sonra kendi çözünürlüğünüze dönün. Uygulamayı da yeni sürüme güncellemeyi unutmayın. Bu da olmazsa Windows ekran seçeneklerinden aynısını deneyin.
Önce çözünürlüğü oyunu oynadığınız çözünürlüğe ayarlayıp uygula deyin. Daha sonra altta o seçenekler çıkacaktır. Uzatılmışı seçip uygula deyin. Sonra kendi çözünürlüğünüze dönün.