rıdemistaken Hectopat Katılım 17 Şubat 2020 Mesajlar 343 Çözümler 4 Yer Ankara 7 Mayıs 2022 #21 Başlatma seçeneklerine -w 1024 -h 768 yazıp dener misiniz?
Thomas_Anderson Megapat Katılım 8 Haziran 2017 Mesajlar 740 Çözümler 11 7 Mayıs 2022 #22 Oyunu açın 1024x768 çözünürlüğüne ayarların Alt+Tab yapıp ekran ölçeklendirmesi ayarını tekrar değiştirmeye çalışın ben bu şekilde yapmıştım.
Oyunu açın 1024x768 çözünürlüğüne ayarların Alt+Tab yapıp ekran ölçeklendirmesi ayarını tekrar değiştirmeye çalışın ben bu şekilde yapmıştım.
V vilson Femtopat Katılım 19 Eylül 2021 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mayıs 2022 #23 Jumrow dedi: Çözünürlüğü Windows ayarlarından değiştirip dener misiniz? Genişletmek için tıkla... windows ayarlarından değiştirdim blackbarlı olarak değişti rıdemistaken dedi: Başlatma seçeneklerine -w 1024 -h 768 yazıp dener misiniz? Genişletmek için tıkla... işe yaramadı Thomas_Anderson dedi: Oyunu açın 1024x768 çözünürlüğüne ayarların Alt+Tab yapıp ekran ölçeklendirmesi ayarını tekrar değiştirmeye çalışın ben bu şekilde yapmıştım. Genişletmek için tıkla... oyuna etki etmedi çözümü yok galiba
Jumrow dedi: Çözünürlüğü Windows ayarlarından değiştirip dener misiniz? Genişletmek için tıkla... windows ayarlarından değiştirdim blackbarlı olarak değişti rıdemistaken dedi: Başlatma seçeneklerine -w 1024 -h 768 yazıp dener misiniz? Genişletmek için tıkla... işe yaramadı Thomas_Anderson dedi: Oyunu açın 1024x768 çözünürlüğüne ayarların Alt+Tab yapıp ekran ölçeklendirmesi ayarını tekrar değiştirmeye çalışın ben bu şekilde yapmıştım. Genişletmek için tıkla... oyuna etki etmedi çözümü yok galiba
Jumrow Hectopat Katılım 10 Şubat 2022 Mesajlar 492 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Elektrik-Elektronik Mühendisi 7 Mayıs 2022 #24 vilson dedi: windows ayarlarından değiştirdim blackbarlı olarak değişti işe yaramadı oyuna etki etmedi çözümü yok galiba Genişletmek için tıkla... Windows ayarlarından değiştirdikten sonra diğer seçeneklerin uygulamada çıkmış olması lazım yaptınız mı acaba ?
vilson dedi: windows ayarlarından değiştirdim blackbarlı olarak değişti işe yaramadı oyuna etki etmedi çözümü yok galiba Genişletmek için tıkla... Windows ayarlarından değiştirdikten sonra diğer seçeneklerin uygulamada çıkmış olması lazım yaptınız mı acaba ?
V vilson Femtopat Katılım 19 Eylül 2021 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mayıs 2022 #25 Jumrow dedi: Windows ayarlarından değiştirdikten sonra diğer seçeneklerin uygulamada çıkmış olması lazım yaptınız mı acaba ? Genişletmek için tıkla... denedim ama her türlü oyunda blackbarlar oluyor
Jumrow dedi: Windows ayarlarından değiştirdikten sonra diğer seçeneklerin uygulamada çıkmış olması lazım yaptınız mı acaba ? Genişletmek için tıkla... denedim ama her türlü oyunda blackbarlar oluyor
Thomas_Anderson Megapat Katılım 8 Haziran 2017 Mesajlar 740 Çözümler 11 7 Mayıs 2022 #26 vilson dedi: Windows ayarlarından değiştirdim blackbarlı olarak değişti. İşe yaramadı. Oyuna etki etmedi. Çözümü yok galiba. Genişletmek için tıkla... Ben dediğim şekilde çözmüştüm başka yolu var mı bilmiyorum.
vilson dedi: Windows ayarlarından değiştirdim blackbarlı olarak değişti. İşe yaramadı. Oyuna etki etmedi. Çözümü yok galiba. Genişletmek için tıkla... Ben dediğim şekilde çözmüştüm başka yolu var mı bilmiyorum.