Yavuz Sultan Selim Hectopat Katılım 6 Şubat 2022 Mesajlar 458 Çözümler 1 Yer Mersin 17 Nisan 2022 #11 FlyingHopes dedi: Laptop mu kullanıyorsunuz, eğer laptop kullanıyorsanız ve Intel işlemciniz varsa, görüntü dahili Intel GPU'sundan gelir bu yüzden Intel kontrol paneli gerekiyor. Bu yüzden Intel kontrol paneli üzerinden üzerinden yapmanız lazım, işlemciniz nedir? Genişletmek için tıkla... intel core i7 6700hq
FlyingHopes dedi: Laptop mu kullanıyorsunuz, eğer laptop kullanıyorsanız ve Intel işlemciniz varsa, görüntü dahili Intel GPU'sundan gelir bu yüzden Intel kontrol paneli gerekiyor. Bu yüzden Intel kontrol paneli üzerinden üzerinden yapmanız lazım, işlemciniz nedir? Genişletmek için tıkla... intel core i7 6700hq
Atakan00 Hectopat Katılım 22 Haziran 2020 Mesajlar 105 17 Nisan 2022 #12 “Ctrl” + “Alt” + “F11” deneyin.
3 377154 Kilopat Katılım 18 Ekim 2020 Mesajlar 2.507 Makaleler 2 Çözümler 83 17 Nisan 2022 #13 Bu videodaki adımları dener misiniz? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Bu videodaki adımları dener misiniz? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
4 470401 Hectopat Katılım 18 Haziran 2021 Mesajlar 1.235 Çözümler 1 17 Nisan 2022 #14 Yavuz Sultan Selim dedi: Kullanmıyorum zaten tek ekran kartım var nvidia gtx 950m sadece işlemcim intel ama laptop kullanıyorum onu da belirtiyim Genişletmek için tıkla... Hocam Intel grafik kontrol merkezinden ayarlayabiliyorsunuz.
Yavuz Sultan Selim dedi: Kullanmıyorum zaten tek ekran kartım var nvidia gtx 950m sadece işlemcim intel ama laptop kullanıyorum onu da belirtiyim Genişletmek için tıkla... Hocam Intel grafik kontrol merkezinden ayarlayabiliyorsunuz.
Yavuz Sultan Selim Hectopat Katılım 6 Şubat 2022 Mesajlar 458 Çözümler 1 Yer Mersin 17 Nisan 2022 #15 Atakan00 dedi: “Ctrl” + “Alt” + “F11” deneyin. Genişletmek için tıkla... Olmuyor 470401 dedi: Hocam Intel grafik kontrol merkezinden ayarlayabiliyorsunuz. Genişletmek için tıkla... yeni sürümde olmuyor yani ben yapamadım 377154 dedi: Bu videodaki adımları dener misiniz? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Hocam ben çözünürlüğü değiştiremiyorum Yavuz Sultan Selim dedi: Olmuyor yeni sürümde olmuyor yani ben yapamadım Hocam ben çözünürlüğü değiştiremiyorum Genişletmek için tıkla... + ya tıklıyorum özel çözünürlük,dahili ekranlarda desteklenmez diyor Dosya Ekleri Screenshot_1.png 227,5 KB · Görüntüleme: 35
Atakan00 dedi: “Ctrl” + “Alt” + “F11” deneyin. Genişletmek için tıkla... Olmuyor 470401 dedi: Hocam Intel grafik kontrol merkezinden ayarlayabiliyorsunuz. Genişletmek için tıkla... yeni sürümde olmuyor yani ben yapamadım 377154 dedi: Bu videodaki adımları dener misiniz? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Hocam ben çözünürlüğü değiştiremiyorum Yavuz Sultan Selim dedi: Olmuyor yeni sürümde olmuyor yani ben yapamadım Hocam ben çözünürlüğü değiştiremiyorum Genişletmek için tıkla... + ya tıklıyorum özel çözünürlük,dahili ekranlarda desteklenmez diyor
3 377154 Kilopat Katılım 18 Ekim 2020 Mesajlar 2.507 Makaleler 2 Çözümler 83 17 Nisan 2022 #16 Yavuz Sultan Selim dedi: + ya tıklıyorum özel çözünürlük,dahili ekranlarda desteklenmez diyor Genişletmek için tıkla... Uygulamayı kaldırıp tekrar yüklemeyi denediniz mi?
Yavuz Sultan Selim dedi: + ya tıklıyorum özel çözünürlük,dahili ekranlarda desteklenmez diyor Genişletmek için tıkla... Uygulamayı kaldırıp tekrar yüklemeyi denediniz mi?
Yavuz Sultan Selim Hectopat Katılım 6 Şubat 2022 Mesajlar 458 Çözümler 1 Yer Mersin 17 Nisan 2022 #17 377154 dedi: Uygulamayı kaldırıp tekrar yüklemeyi denediniz mi? Genişletmek için tıkla... Evet 377154 dedi: Uygulamayı kaldırıp tekrar yüklemeyi denediniz mi? Genişletmek için tıkla... 2. ekranda çözünürlük değişiyor fakat oyunu 2. ekranda oynamıyorum
377154 dedi: Uygulamayı kaldırıp tekrar yüklemeyi denediniz mi? Genişletmek için tıkla... Evet 377154 dedi: Uygulamayı kaldırıp tekrar yüklemeyi denediniz mi? Genişletmek için tıkla... 2. ekranda çözünürlük değişiyor fakat oyunu 2. ekranda oynamıyorum