M MlvrGlobal Yoctopat Katılım 12 Haziran 2023 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Haziran 2023 #21 Windows 7 dedi: Bu arada eğer laptop kullanıyorsan %90 işlemcinin içindeki ekran kartının ayarlarından yapacaksın. Masaüstü ise arkadaşlar söylemiş. Genişletmek için tıkla... Kanka ayarlardan yapamaz mıyız? Biliyor musun?
Windows 7 dedi: Bu arada eğer laptop kullanıyorsan %90 işlemcinin içindeki ekran kartının ayarlarından yapacaksın. Masaüstü ise arkadaşlar söylemiş. Genişletmek için tıkla... Kanka ayarlardan yapamaz mıyız? Biliyor musun?
Windows 7 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Eylül 2017 Mesajlar 5.919 Makaleler 4 Çözümler 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İşletim Sistemi 12 Haziran 2023 #22 MlvrGlobal dedi: Kanka ayarlardan yapamaz mıyız? Biliyor musun? Genişletmek için tıkla... Yazdığım şeyi tekrar oku, CS içi ayarlardan 4:3 seçmen zorunlu zaten. Kalan kısım GPU'ya bakıyor, upscale metodu seçmen lazım.
MlvrGlobal dedi: Kanka ayarlardan yapamaz mıyız? Biliyor musun? Genişletmek için tıkla... Yazdığım şeyi tekrar oku, CS içi ayarlardan 4:3 seçmen zorunlu zaten. Kalan kısım GPU'ya bakıyor, upscale metodu seçmen lazım.
M MlvrGlobal Yoctopat Katılım 12 Haziran 2023 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Haziran 2023 #23 Windows 7 dedi: Yazdığım şeyi tekrar oku, CS içi ayarlardan 4:3 seçmen zorunlu zaten. Kalan kısım GPU'ya bakıyor, upscale metodu seçmen lazım. Genişletmek için tıkla... Hocam ben böyle şerlerden anlamıyorum ya yapamadım. Yaptım sandım. Hocam fotoğrafla gösterebilir misin?
Windows 7 dedi: Yazdığım şeyi tekrar oku, CS içi ayarlardan 4:3 seçmen zorunlu zaten. Kalan kısım GPU'ya bakıyor, upscale metodu seçmen lazım. Genişletmek için tıkla... Hocam ben böyle şerlerden anlamıyorum ya yapamadım. Yaptım sandım. Hocam fotoğrafla gösterebilir misin?
Windows 7 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Eylül 2017 Mesajlar 5.919 Makaleler 4 Çözümler 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İşletim Sistemi 12 Haziran 2023 #24 MlvrGlobal dedi: Hocam ben böyle şerlerden anlamıyorum ya yapamadım. Yaptım sandım. Hocam fotoğrafla gösterebilir misin? Genişletmek için tıkla... Gösteremem, istesem bile iGPU'n varsa onu bilmiyorum, kaldı ki istesem dedim.
MlvrGlobal dedi: Hocam ben böyle şerlerden anlamıyorum ya yapamadım. Yaptım sandım. Hocam fotoğrafla gösterebilir misin? Genişletmek için tıkla... Gösteremem, istesem bile iGPU'n varsa onu bilmiyorum, kaldı ki istesem dedim.