Emrergnc Kilopat Katılım 8 Eylül 2018 Mesajlar 668 Makaleler 1 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ekim 2020 #1 Arkadaşlar NVIDIA'da ekran seçeneği yok, biraz araştırdım ve bazı bilgisayarlarda ya da ayarları öyle oluşan bilgisayarlarda ekran ayarlamalarını Intel'den yönetebiliyormuşuz lakin yapamadım. Yardımcı olur musunuz?
Arkadaşlar NVIDIA'da ekran seçeneği yok, biraz araştırdım ve bazı bilgisayarlarda ya da ayarları öyle oluşan bilgisayarlarda ekran ayarlamalarını Intel'den yönetebiliyormuşuz lakin yapamadım. Yardımcı olur musunuz?
Osman Tuç Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Ağustos 2019 Mesajlar 1.954 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ekim 2020 #2 İlk öncelikle sorunuz açık değil, çözünürlük mü değişmiyor? Yoksa black bar mı olmuyor?
2 278101 Hectopat Katılım 5 Eylül 2019 Mesajlar 3.523 Çözümler 14 5 Ekim 2020 #3 2 Tane grafik kartı var galiba öne NVIDIA olanını çekmen lazım o NVIDIA panelinde bir ayar var onu yapınca düzeliyorda sende gözükmüyor.
2 Tane grafik kartı var galiba öne NVIDIA olanını çekmen lazım o NVIDIA panelinde bir ayar var onu yapınca düzeliyorda sende gözükmüyor.
Emrergnc Kilopat Katılım 8 Eylül 2018 Mesajlar 668 Makaleler 1 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ekim 2020 #4 Osman Tuç dedi: İlk öncelikle sorunuz açık değil, çözünürlük mü değişmiyor? Yoksa black bar mı olmuyor? Genişletmek için tıkla... Siyah barı kaldırıp yatay olmasını istiyorum.
Osman Tuç dedi: İlk öncelikle sorunuz açık değil, çözünürlük mü değişmiyor? Yoksa black bar mı olmuyor? Genişletmek için tıkla... Siyah barı kaldırıp yatay olmasını istiyorum.
Osman Tuç Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Ağustos 2019 Mesajlar 1.954 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ekim 2020 #5 Emrergnc dedi: Siyah barı kaldırıp yatay olmasını istiyorum. Genişletmek için tıkla... GPU ölçekleme adlı ayarı kapatın. Ölçekleme modunu "ekran" seçeneği yapın.
Emrergnc dedi: Siyah barı kaldırıp yatay olmasını istiyorum. Genişletmek için tıkla... GPU ölçekleme adlı ayarı kapatın. Ölçekleme modunu "ekran" seçeneği yapın.
Emrergnc Kilopat Katılım 8 Eylül 2018 Mesajlar 668 Makaleler 1 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ekim 2020 #6 Galiba yapamadım. Örnek video vs atabilir misiniz?