CS:GO 400-500TL Envanter Tavsiyesi

mertutux

Hectopat
Makaleler
2
Birazcık para biriktirdim ve CS:GO'da 400-500 TL arası envanter dizeceğim. Bynogame fiyatları ile bana envanter önerebilir misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Birazcık para biriktirdim ve CS:GO'da 400-500 TL arası envanter dizeceğim. Bynogame fiyatları ile bana envanter önerebilir misiniz?
400-500 liraya envanter dizmek yerine bıçağın yoksa bıçak al derin 450-500 liralık envanterden daha fazla tatmin edecektir.

Düşündüğüm böyle:
Güt Knife | Safari Ağı (Field-Tested) : 270 ₺
Ak-47 | Kargaşa Noktası (Field-Tested) : 90 ₺
AWP | Kırmızı Çizgi (Field-Tested) : 75 ₺
M4A4 | Tenha Boşluk (Well-Worn) : 55 ₺
Glock-18 | Ay Doğması (Factory New): 11 ₺
USP-S | Kabuk (Well Worn veya Field Tested) : 35 ₺
Deagle | Naga (Field Tested) : 7 ₺

TOPLAM: 543 ₺
Alıyorsan bıçak al ama bayma o kadar parayı cs'ye yav yazıktır.
400-500 liraya envanter dizmek yerine bıçağın yoksa bıçak al derin 450-500 liralık envanterden daha fazla tatmin edecektir.
Attığıma bakar mısınız?
Alıyorsan bıçak al ama bayma o kadar parayı cs'ye yav yazıktır.
Zaten bynogameden alınca ucuza geliyor, 275 TL’ye satılan bıçak steam pazarında 450 ₺. Satsam zararda olmuyorum ve oyun alabilirim.

Awp Redline hariç hiçbiri para verilecek skinler değil.
İlla alacam diyorsan Redline set yap ak47 redline, awp redline birde onlara uygun m4 tamamdır.
Ek olarak Usp blood tiger, glock18 elma şekeri gibi setler düşün bence.

Awp Redline hariç hiçbiri para verilecek skinler değil.
İlla alacam diyorsan Redline set yap ak47 redline, awp redline birde onlara uygun m4 tamamdır.
Ek olarak Usp blood tiger, glock18 elma şekeri gibi setler düşün bence.
Bazı fikirlerinize katılmasamda bu şekilde düzenledim:
Gut Knife Rust Coat: 330₺
Ak-47 Redline : 60₺
Awp Redline : 75₺
M4A4 Tenha Boşluk (bence güzel) : 55₺
Usp-S Kabuk : 30₺
Glock-18 Sacrifice : 1.5 ₺
P250 Inferno : 3 ₺
Deagle Naga : 6₺

Sim
Şimdi daha iyi olmuş, bıçak neden kancalı bıçak peki ?

Ben flip knife taraftarıyım ama tabiki tercih meselesi flip knife'ın tutuşu, çıkarış animasyonu daha hoşuma gidiyor.
500 tl civarı sizin öneriniz nedir? Bynogameden. Flip Knife şimdi hoşuma gitti. 50 TL’de steamde var yani onla pistolleri alacağım siz sadece ana silahları atın. Edit: En ucuz Flip Knife 410 ₺ yani alamayacağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…