Liquorr Hectopat Katılım 5 Temmuz 2022 Mesajlar 150 Çözümler 1 20 Ekim 2022 #1 Arkadaşıma arkadaşlık kodumu gönderiyorum fakat ben ona atamıyorum oda bana atamıyor oyuna davet etme seçeneği gözükmüyor.
Arkadaşıma arkadaşlık kodumu gönderiyorum fakat ben ona atamıyorum oda bana atamıyor oyuna davet etme seçeneği gözükmüyor.
steelumut Megapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Mayıs 2020 Mesajlar 6.325 Çözümler 126 Yer Los Santos, San Andreas, ABD 20 Ekim 2022 #2 Liquorr dedi: Arkadaşıma arkadaşlık kodumu gönderiyorum fakat ben ona atamıyorum oda bana atamıyor oyuna davet etme seçeneği gözükmüyor. Genişletmek için tıkla... Link atın.
Liquorr dedi: Arkadaşıma arkadaşlık kodumu gönderiyorum fakat ben ona atamıyorum oda bana atamıyor oyuna davet etme seçeneği gözükmüyor. Genişletmek için tıkla... Link atın.
feahleinda_ Megapat Zamanın Tanığı Katılım 9 Ağustos 2020 Mesajlar 6.029 Çözümler 61 Yer ㅤ 20 Ekim 2022 #3 Oyun ara kısmından biriniz oyun arayın. Sonra da ötekiniz davet etsin.
Liquorr Hectopat Katılım 5 Temmuz 2022 Mesajlar 150 Çözümler 1 20 Ekim 2022 #4 feahleinda_ dedi: Oyun ara kısmından biriniz oyun arayın. Sonra da ötekiniz davet etsin. Genişletmek için tıkla... Onu da denedik ama davetler birbirimize gelmiyor.
feahleinda_ dedi: Oyun ara kısmından biriniz oyun arayın. Sonra da ötekiniz davet etsin. Genişletmek için tıkla... Onu da denedik ama davetler birbirimize gelmiyor.