CS:GO 5 TL'ye AK-47 skin önerisi

1691874301004.png

Benim tavsiyem eğer yeterse "AK-47 Keşfedilmemiş" almanız. Safari parasını hak etmiyor.

AK-47 Safari ağı savaş görmüş çok güzel duruyor. Hele bir de aşınması fazla ise tadından yenmez.

Size tavsiyem sitelerden günlük CS:GO kasası açmanız, bazılarına biraz yatırım yapınca izin veriyor fakat kesinlikle değecektir. Zamanında 2'şer dolar yatırdım ve 3 siteden her gün en az 3 en çok 5 kasa açıyorum sosyal medya promo kodlarıyla haftada da birkaç kez yükseltip çekim yapıyorum bu da en kötü bana haftalık getiri olarak 30 40 lira sağlıyor. Paranız yoksa da Steam eşyalarını satıp siteye atabilirsiniz çekim ve günlük kasa için.

Size tavsiyem sitelerden günlük CS:GO kasası açmanız, bazılarına biraz yatırım yapınca izin veriyor fakat kesinlikle değecektir. Zamanında 2'şer dolar yatırdım ve 3 siteden her gün en az 3 en çok 5 kasa açıyorum sosyal medya promo kodlarıyla haftada da birkaç kez yükseltip çekim yapıyorum bu da en kötü bana haftalık getiri olarak 30 40 lira sağlıyor. Paranız yoksa da Steam eşyalarını satıp siteye atabilirsiniz çekim ve günlük kasa için.

Hellcase welcome 70 Cent'i ile 15 dolar AK-47 Ice Coaled çıkartıp CS Prime almıştım :D

Doğru söylüyorlar sitelerde şansı denemek lazım. Hellcase de case Battle deneyebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı