CS:GO %50 İndirimde Daha Düşer Mi?

Bunu neye dayanarak söylüyorsunuz acaba? Almayı düşünüyorum da şimdi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Steam indirim tecrübelerime göre daha da indirim olmaz. Oyun şuan en çok satılanlarda zaten, satılıyorsa adamlar neden daha ucuza koysun?

Girmez kesinlikle, geçen sene ''Winter Sale'' olayında 3.49$ falan olmuştu. Hile kullanmayan kişi kalmadı oyunda neredeyse, adam bir hesabından banlansa diğer hesabına satın alıyordu oyunu. Bu fiyat gayet iyi bence, 15 liraya benim 200 saat oynadığım ve hala oynadığım bir oyunu alıyorsun.

Çoğu zaman eğer bir oyun indirime alındıysa Summer Sale kapsamında en kötü ihtimalle %66 indirim yemiştir. Yani daha fazla inecektir. Baktınız inmedi son gün alırsınız oyunu.

Bence girmez. Ben iki sene önce bir oyun günlük indirimdeyken almadım, normal indirime girmesini beklemiştim ve girdiğinde indirim oranı yine aynıydı. Ayrıca günlük indirimde %50 iken sonra %75 indirime girmesi bir bakıma insanı enayi yerine koymak gibi olur. Bu da Steam'in prestijini düşürür, insanların günlük indirime olan güveni sarsılır. O yüzden ben indirim oranının yükseleceğini sanmıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bence girmez. Ben iki sene önce bir oyun günlük indirimdeyken almadım, normal indirime girmesini beklemiştim ve girdiğinde indirim oranı yine aynıydı. Ayrıca günlük indirimde %50 iken sonra %75 indirime girmesi bir bakıma insanı enayi yerine koymak gibi olur. Bu da Steam'in prestijini düşürür, insanların günlük indirime olan güveni sarsılır. O yüzden ben indirim oranının yükseleceğini sanmıyorum.
Ama biz @Silinen üye 'la beraber ETS 2 %75 indirimdeyken kaçırmayalım diyorduk ve aldık. Aradan 2 saat geçti ve şok indirimlerle ETS2 %85 indirime girdi. :)

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı