Hokkabaz Gibiyim
Hectopat
Çok teşekkür ederim.CS'de skinlerin fiyatları yükselebildiği gibi azalabilir de. Bir skinin fiyatı artarken diğeri azalabilir veya ikisi birden azalıp ikisi birden artabilir. Bu sebepten ikinci sorunun cevabını kesin olarak veremem. Skinlerin envanterde sonsuza kadar durur satmadığın veya kontratta kullanmadığın sürece. Fabrikadan çıkmış bir skin aldıysan o skinin niteliği değişmez. Fabrikadan çıkmış olarak kalmaya devam eder. Envanter dizimine yardımcı olamayacağım çünkü uzun süredir oynamıyorum ve yeni çıkan skinler ile eski skinlerin fiyatlarına hakim değilim.
Valorant hesabımı en kısa sürede satıp CS'ye yatırmayı planlıyorum. İlk sorularımı soracağım mümkünse cevaplayın lütfen.
1- CS'de skinlerim fiyatları yükseliyor mu?
2- Eğer yükseliyorsa skinleri al sat yapıp daha üstünü alabilir miyim?
3- Skinler envanterde sonsuza kadar mı duruyor. Çünkü aşınmış veya fabrikadan çıkmış oluyor. Skın üzerinde herhangi bir aşınma eskime oluyor mu?
Edvanterde istediğim skinler.
AWP.
Ak-47.
USP.
Deagle.
M4A1-S veya diğeri. İsmini unuttum.
Not: Sticker fiyatlarını bilmiyorum eğer uygunsa birkaç tane ekleyebilirsiniz.
Desenler mat değil de daha çok parlak olursa sevinirim.
AK-47 ve deagleye daha çok ağırlık verin size zahmet. Daha pahalı anlamında.
1-Eğer bulunduğu koleksiyon nadir bir koleksiyon veya kasası aktif drop havuzundan kalkmış bir koleksiyon ise devamlı yükselir.Valorant hesabımı en kısa sürede satıp CS'ye yatırmayı planlıyorum. İlk sorularımı soracağım mümkünse cevaplayın lütfen.
3- Skinler edvanterde sonsuza kadar mı duruyor. Çünkü aşınmış veya fabrikadan çıkmış oluyor. Skın üzerinde herhangi bir aşınma eskime oluyor mu?
AWP.
Ak-47.
USP.
Deagle.
Hocam zamanınızı aldım ama listeye Glock eklemeyi unutmuşum onuda atarmısınız size zahmet bu arada teşekkürler.1- Skinden skine değişir, genelde yükseliyor.
2- Piyasayı iyi takip etmek lazım.
3- Evet, sonsuza kadar duruyor. Skinin eskimesi diye bir şey yok. Kutudan hangi aşınma değerinde çıktıysa o değerde sabit kalıyor.
AK-47:
Steam Community Market :: Listings for AK-47 | Asiimov (Field-Tested)
Buy and sell Counter-Strike 2 items on the Steam Community Market for Steam Wallet funds.steamcommunity.com
AWP:
Steam Community Market :: Listings for AWP | Atheris (Minimal Wear)
Buy and sell Counter-Strike: Global Offensive items on the Steam Community Market for Steam Wallet funds.steamcommunity.com
M4A1-S:
Steam Community Market :: Listings for M4A1-S | Decimator (Minimal Wear)
Buy and sell Counter-Strike: Global Offensive items on the Steam Community Market for Steam Wallet funds.steamcommunity.com
Desert Eagle:
Steam Community Market :: Listings for Desert Eagle | Mecha Industries (Minimal Wear)
USP-S:
Steam Community Market :: Listings for USP-S | Cortex (Minimal Wear)
1-) Yükselebilir ve azalabilir.Valorant hesabımı en kısa sürede satıp CS'ye yatırmayı planlıyorum. İlk sorularımı soracağım mümkünse cevaplayın lütfen.
3- Skinler envanterde sonsuza kadar mı duruyor. Çünkü aşınmış veya fabrikadan çıkmış oluyor. Skın üzerinde herhangi bir aşınma eskime oluyor mu?
AWP.
Ak-47.
USP.
Deagle.
CS oyuncusu azalıyor diye biliyorum.