Eren.exe Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Kasım 2019 Mesajlar 1.100 Çözümler 2 27 Temmuz 2021 #71 ex0jmp dedi: Arkadaş yanlış bir şey söylememiş sen direkt Müslüman değilsin diyorsun adama. Her şeyi bu kadar ciddiye almayın. Genişletmek için tıkla... "Anladığım kadarıyla" düzgün okuyun. Kumar haram kafası diyor hocam dinimizde haram bir şey bu kafası falan? Ayrıca arkadaş gayet ciddi yazmış bence.
ex0jmp dedi: Arkadaş yanlış bir şey söylememiş sen direkt Müslüman değilsin diyorsun adama. Her şeyi bu kadar ciddiye almayın. Genişletmek için tıkla... "Anladığım kadarıyla" düzgün okuyun. Kumar haram kafası diyor hocam dinimizde haram bir şey bu kafası falan? Ayrıca arkadaş gayet ciddi yazmış bence.
TaLionSoW Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Mayıs 2019 Mesajlar 1.510 Çözümler 4 27 Temmuz 2021 #72 Win98 Remastered dedi: Arkadaşlar başlık ciddi. Aileme söylemeye çekiniyorum. Sizce ne yapmalıyım? Genişletmek için tıkla... Hocam bu bıçağı nasıl elde ettiğinizi duyarsalar sıkıntı olur büyük ihtimalle o yüzden söylemeyin.
Win98 Remastered dedi: Arkadaşlar başlık ciddi. Aileme söylemeye çekiniyorum. Sizce ne yapmalıyım? Genişletmek için tıkla... Hocam bu bıçağı nasıl elde ettiğinizi duyarsalar sıkıntı olur büyük ihtimalle o yüzden söylemeyin.
ex0jmp Hectopat Katılım 25 Şubat 2021 Mesajlar 1.146 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Temmuz 2021 #73 Eren.exe dedi: "Anladığım kadarıyla" düzgün okuyun. Kumar haram kafası diyor hocam dinimizde haram bir şey bu kafası falan? Genişletmek için tıkla... Kafası derken düşüncesinde demek istedi. Sen hap kafası falan mı sandın?
Eren.exe dedi: "Anladığım kadarıyla" düzgün okuyun. Kumar haram kafası diyor hocam dinimizde haram bir şey bu kafası falan? Genişletmek için tıkla... Kafası derken düşüncesinde demek istedi. Sen hap kafası falan mı sandın?
Eren.exe Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Kasım 2019 Mesajlar 1.100 Çözümler 2 27 Temmuz 2021 #74 ex0jmp dedi: Kafası derken düşüncesinde demek istedi. Sen hap kafası falan mı sandın? Genişletmek için tıkla... Hap kafasıyla ne alakasi var düşünce anlamında söylediğinin zaten farkındayım.
ex0jmp dedi: Kafası derken düşüncesinde demek istedi. Sen hap kafası falan mı sandın? Genişletmek için tıkla... Hap kafasıyla ne alakasi var düşünce anlamında söylediğinin zaten farkındayım.
3 364164 Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Eylül 2020 Mesajlar 2.138 Makaleler 1 Çözümler 9 27 Temmuz 2021 #75 Alpha Frozen dedi: Hocam bana yollayın üstüne çıkartma yapıştırıp vereyim size ne dersiniz? Daha pahalıya satarsınız, ben de iyilik yapmış olurum Genişletmek için tıkla... Sonra haberlerde "Yeni tosuncuk ortaya çıktı" diye haber çıkmasın
Alpha Frozen dedi: Hocam bana yollayın üstüne çıkartma yapıştırıp vereyim size ne dersiniz? Daha pahalıya satarsınız, ben de iyilik yapmış olurum Genişletmek için tıkla... Sonra haberlerde "Yeni tosuncuk ortaya çıktı" diye haber çıkmasın
Win98 Remastered Zeptopat Katılım 25 Temmuz 2021 Mesajlar 26 Yer HDD 27 Temmuz 2021 #76 Emzik dedi: Pazardan girince attığınız resimle aynı oluyor nasıl oluyorsa Genişletmek için tıkla... Pazardan ekran görüntüsü aldığım için olabilir mi?
Emzik dedi: Pazardan girince attığınız resimle aynı oluyor nasıl oluyorsa Genişletmek için tıkla... Pazardan ekran görüntüsü aldığım için olabilir mi?
3 364164 Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Eylül 2020 Mesajlar 2.138 Makaleler 1 Çözümler 9 27 Temmuz 2021 #77 Win98 Remastered dedi: Pazardan ekran görüntüsü aldığım için olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Hocam envanterin ekran görüntüsünü atsaniza merak ettim.
Win98 Remastered dedi: Pazardan ekran görüntüsü aldığım için olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Hocam envanterin ekran görüntüsünü atsaniza merak ettim.
Ecmel Megapat Sosyal Tayfı Katılım 26 Aralık 2020 Mesajlar 6.117 Makaleler 3 Çözümler 83 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Front-End Developer 27 Temmuz 2021 #78 Win98 Remastered dedi: Pazardan ekran görüntüsü aldığım için olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Steam linkinizi atarsanız herkes bakabilir envanterinizden, gizli saklı bir şey değil sonuç olarak bıçak alt tarafı. Hayırlı olsun ne diyelim. Ben olsam ailemle paylaşırdım ama aile yapısına göre değişir.
Win98 Remastered dedi: Pazardan ekran görüntüsü aldığım için olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Steam linkinizi atarsanız herkes bakabilir envanterinizden, gizli saklı bir şey değil sonuç olarak bıçak alt tarafı. Hayırlı olsun ne diyelim. Ben olsam ailemle paylaşırdım ama aile yapısına göre değişir.
ryuzaki13 Hectopat Katılım 17 Haziran 2019 Mesajlar 94 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci - Çizer - Tasarımcı 27 Temmuz 2021 #79 Win98 Remastered dedi: Arkadaşlar başlık ciddi. Aileme söylemeye çekiniyorum. Sizce ne yapmalıyım? Genişletmek için tıkla... Adına bir banka kartı varsa bıçağı sat para içinde kalsın derim.
Win98 Remastered dedi: Arkadaşlar başlık ciddi. Aileme söylemeye çekiniyorum. Sizce ne yapmalıyım? Genişletmek için tıkla... Adına bir banka kartı varsa bıçağı sat para içinde kalsın derim.
4 466609 Hectopat Katılım 5 Haziran 2021 Mesajlar 2.697 Makaleler 3 Çözümler 26 27 Temmuz 2021 #80 Win98 Remastered dedi: Arkadaşlar başlık ciddi. Aileme söylemeye çekiniyorum. Sizce ne yapmalıyım? Genişletmek için tıkla... Bana CS:GO'yu yasakladıkları için asla söylemezdim o yüzden ailene göre değişir.
Win98 Remastered dedi: Arkadaşlar başlık ciddi. Aileme söylemeye çekiniyorum. Sizce ne yapmalıyım? Genişletmek için tıkla... Bana CS:GO'yu yasakladıkları için asla söylemezdim o yüzden ailene göre değişir.