L Loded Hectopat Katılım 31 Mart 2020 Mesajlar 588 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ekim 2020 #1 CS'ye girdim konsolu açıp FPS_MAX 400 yazdım ancak çalışmadı. Önceden çalışıyordu ancak şimdi olmuyor. Ayarları denedim çok yükselttim de ondan mı çalışmıyor diye ancak hayır. Hala sabit 60 ve -60 FPS alıyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 16 Ekim 2020
CS'ye girdim konsolu açıp FPS_MAX 400 yazdım ancak çalışmadı. Önceden çalışıyordu ancak şimdi olmuyor. Ayarları denedim çok yükselttim de ondan mı çalışmıyor diye ancak hayır. Hala sabit 60 ve -60 FPS alıyorum.
Ma'at Terapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Katılım 23 Haziran 2019 Mesajlar 7.087 Makaleler 8 Çözümler 297 16 Ekim 2020 #2 V-Sync açık mı? Dikey senkronizasyon olarak da geçer. Hem kullandığınız grafik kartının ayarlarına, hem de oyun ayarlarına bakın. Açık ise, kapatın. Artı 2 Eksi
V-Sync açık mı? Dikey senkronizasyon olarak da geçer. Hem kullandığınız grafik kartının ayarlarına, hem de oyun ayarlarına bakın. Açık ise, kapatın.
furkanbgbr Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Aralık 2019 Mesajlar 1.542 Çözümler 32 Yer Ankara 16 Ekim 2020 #3 V-Sync kapatın. Dikey eşitleme gibi bir şey olması gerek ayarlarda. Artı 1 Eksi
bilgekaan99 Decapat Katılım 31 Aralık 2019 Mesajlar 278 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Elektrik elektronik mühendisi 16 Ekim 2020 #4 CSGO dizinine git ve csgo.exe > sağ tıkla > özellikler> uyumluluk> tam ekran iyileştirmelerini devre dışı bırak işaretle . Artı 0 Eksi
CSGO dizinine git ve csgo.exe > sağ tıkla > özellikler> uyumluluk> tam ekran iyileştirmelerini devre dışı bırak işaretle .
KS KS L Loded Hectopat Katılım 31 Mart 2020 Mesajlar 588 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ekim 2020 #5 Hepinize çok teşekkür ediyorum v-Sync yazsa anlayacağım da dikey eşitleme yazınca ne olduğunu bilemedim. Artı 0 Eksi
Hepinize çok teşekkür ediyorum v-Sync yazsa anlayacağım da dikey eşitleme yazınca ne olduğunu bilemedim.
realmoonlight Kilopat Katılım 28 Mayıs 2019 Mesajlar 5.337 Makaleler 6 Çözümler 35 Yer Montreal, QC, Canada 16 Ekim 2020 #6 Loded dedi: Hepinize çok teşekkür ediyorum v-Sync yazsa anlayacağım da dikey eşitleme yazınca ne olduğunu bilemedim. Genişletmek için tıkla... Monitörün 60Hz demek ki, 60FPS yukarısını hissetmeyeceksin kapalı da olsa açık da olsa. Artı -1 Eksi
Loded dedi: Hepinize çok teşekkür ediyorum v-Sync yazsa anlayacağım da dikey eşitleme yazınca ne olduğunu bilemedim. Genişletmek için tıkla... Monitörün 60Hz demek ki, 60FPS yukarısını hissetmeyeceksin kapalı da olsa açık da olsa.
KS KS L Loded Hectopat Katılım 31 Mart 2020 Mesajlar 588 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ekim 2020 #7 realmoonlight dedi: Monitörün 60Hz demek ki, 60FPS yukarısını hissetmeyeceksin kapalı da olsa açık da olsa. Genişletmek için tıkla... Laptop kullanıyorum sorunum çözüldü. Artı 0 Eksi
realmoonlight dedi: Monitörün 60Hz demek ki, 60FPS yukarısını hissetmeyeceksin kapalı da olsa açık da olsa. Genişletmek için tıkla... Laptop kullanıyorum sorunum çözüldü.