tokuryakup Decapat Katılım 15 Şubat 2023 Mesajlar 14 15 Nisan 2023 #1 CS:GO'da FPS'im 60 - 50 arası. Bakıyorum sistem zorlanıyor mu diye. CPU %30, GPU %10 civarı. Bu sorunu nasıl düzeltebilirim?
CS:GO'da FPS'im 60 - 50 arası. Bakıyorum sistem zorlanıyor mu diye. CPU %30, GPU %10 civarı. Bu sorunu nasıl düzeltebilirim?
M_R_X Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Mayıs 2020 Mesajlar 1.115 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Nisan 2023 #2 tokuryakup dedi: CS:GO'da FPS'im 60 - 50 arası. Bakıyorum sistem zorlanıyor mu diye. CPU %30, GPU %10 civarı. Bu sorunu nasıl düzeltebilirim? Eki Görüntüle 1740875 Genişletmek için tıkla... Oyun ayarlarından "V-Sync" ayarını kapatmayı deneyin. Artı 0 Eksi
tokuryakup dedi: CS:GO'da FPS'im 60 - 50 arası. Bakıyorum sistem zorlanıyor mu diye. CPU %30, GPU %10 civarı. Bu sorunu nasıl düzeltebilirim? Eki Görüntüle 1740875 Genişletmek için tıkla... Oyun ayarlarından "V-Sync" ayarını kapatmayı deneyin.
KS KS tokuryakup Decapat Katılım 15 Şubat 2023 Mesajlar 14 15 Nisan 2023 #3 M_R_X dedi: Oyun ayarlarından "V-Sync" ayarını kapatmayı deneyin. Genişletmek için tıkla... V-Sync ayarını kapattım ama hala aynı değerler. Artı 0 Eksi
M_R_X dedi: Oyun ayarlarından "V-Sync" ayarını kapatmayı deneyin. Genişletmek için tıkla... V-Sync ayarını kapattım ama hala aynı değerler.
M_R_X Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Mayıs 2020 Mesajlar 1.115 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Nisan 2023 #4 tokuryakup dedi: V-Sync ayarını kapattım ama hala aynı değerler. Genişletmek için tıkla... Oyunda ayarlarında FPS sınırı ayarı varsa onu sınırsız yapın veya kapatın. Artı 0 Eksi
tokuryakup dedi: V-Sync ayarını kapattım ama hala aynı değerler. Genişletmek için tıkla... Oyunda ayarlarında FPS sınırı ayarı varsa onu sınırsız yapın veya kapatın.
KS KS tokuryakup Decapat Katılım 15 Şubat 2023 Mesajlar 14 16 Nisan 2023 #5 M_R_X dedi: Oyunda ayarlarında FPS sınırı ayarı varsa onu sınırsız yapın veya kapatın. Genişletmek için tıkla... CS:GO'dan bahsettiğimi anlamadınız herhalde. Artı 0 Eksi
M_R_X dedi: Oyunda ayarlarında FPS sınırı ayarı varsa onu sınırsız yapın veya kapatın. Genişletmek için tıkla... CS:GO'dan bahsettiğimi anlamadınız herhalde.
olvidobc Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Ocak 2020 Mesajlar 1.941 Çözümler 15 16 Nisan 2023 #6 tokuryakup dedi: CS:GO'dan bahsettiğimi anlamadınız herhalde. Genişletmek için tıkla... CS'GO'da da fps sınırlanabiliyor. Konsola fps_max komutu ile fps sınırlanabilir. Yardım etmeye çalışana itici bir üslüpla cevap vermek yerine iyi araştırın. Artı 0 Eksi
tokuryakup dedi: CS:GO'dan bahsettiğimi anlamadınız herhalde. Genişletmek için tıkla... CS'GO'da da fps sınırlanabiliyor. Konsola fps_max komutu ile fps sınırlanabilir. Yardım etmeye çalışana itici bir üslüpla cevap vermek yerine iyi araştırın.