CS:GO 60 pingde lag

Sorun çözüldü geçen gün ama teşkkür ederim internette 3 tane kod buldum o kodu csdeki konsola yazdım hem pingim 40a düştü hem bu sorunlar çözüldü.
hangi kodlardı? paylaşabilir misiniz? başka benzer sorun yaşayanlara da çözüm olur belki ?

hangi kodlardı? paylaşabilir misiniz? başka benzer sorun yaşayanlara da çözüm olur belki ?
cl_interp 0

cl_interp_ratio 1

cl_updaterate 128

cl_cmdrate 128

cl_predict 1

cl_predictweapons 1

cl_lagcompensation 1

ve kabul edilebilir ping değerimi oyun içi ayarlardan 80 yaptım ve sorun çözüldü

Kısım 1:
cl_updaterate 128 , cl_cmdrate 128 komutları; resmi sunucularda çalışmıyor.

Kısım 2:
cl_predictweapons 1, cl_lagcompensation 1 ; ise lag gecikmesine göre oyunun tahmin yürütüp, lag olmasaydı ne olurdu hesaplanması yapmasını sağlıyor.

Kısım 3:
cl_interp 0 ; oyundaki tick değeri ile server'daki tick değerini aynı değer kitleyip, gereğinden fazla veri akışını kesiyor. (Client - > Server anlamında)

cl_interp_ratio 1 ise clienti tick zamanı ile server'daki tick zamanını koordine ediyor.

Sonuç:
Kısım 1, sizin çözümünüz ile alakalı değil.
Kısım 2, çözümünüzle alakalı ama çok da etkili değil
Kısım 3, muhtemelen sizin sorununuzu çözen nokta bu idi.

Ayrıca CS:GO rate değeri diye araştırırsanız, o da sizi biraz daha rahatlatır. internet hızınıza göre ayarlama yapar.

@Puncher

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…