MetehanSavas Hectopat Katılım 16 Haziran 2020 Mesajlar 364 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Mayıs 2023 #1 Tam 700 TL bütçem var önerilerinizi bekliyorum. Aklımdakiler; AK-47 | Frontside Misty FT AK-47 | Neon Revolution FT AK-47 | Ice Coaled FT AWP | Sun in Leo FT AWP tarafında çok bilgim yok. Envanterim: https://steamcommunity.com/id/tyrexbeyyy/inventory/ Son düzenleyen: Moderatör: 21 Mayıs 2023
Tam 700 TL bütçem var önerilerinizi bekliyorum. Aklımdakiler; AK-47 | Frontside Misty FT AK-47 | Neon Revolution FT AK-47 | Ice Coaled FT AWP | Sun in Leo FT AWP tarafında çok bilgim yok. Envanterim: https://steamcommunity.com/id/tyrexbeyyy/inventory/
Uber Lodos Hectopat Katılım 1 Temmuz 2021 Mesajlar 1.644 Çözümler 1 21 Mayıs 2023 #2 Skin Al/Sat, İlan Ekle veya Bize Sat ile Nakite Ãevir! AradıÄın satılık Skinleri ve Itemleri uygun fiyatlarla ByNoGameâde. Güvenle satın al, ilan ekle, sen de sat! www.bynogame.com Skin Al/Sat, İlan Ekle veya Bize Sat ile Nakite Ãevir! AradıÄın satılık Skinleri ve Itemleri uygun fiyatlarla ByNoGameâde. Güvenle satın al, ilan ekle, sen de sat! www.bynogame.com İkisi toplam 708TL
Skin Al/Sat, İlan Ekle veya Bize Sat ile Nakite Ãevir! AradıÄın satılık Skinleri ve Itemleri uygun fiyatlarla ByNoGameâde. Güvenle satın al, ilan ekle, sen de sat! www.bynogame.com Skin Al/Sat, İlan Ekle veya Bize Sat ile Nakite Ãevir! AradıÄın satılık Skinleri ve Itemleri uygun fiyatlarla ByNoGameâde. Güvenle satın al, ilan ekle, sen de sat! www.bynogame.com İkisi toplam 708TL
MetehanSavas Hectopat Katılım 16 Haziran 2020 Mesajlar 364 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Mayıs 2023 #3 Uber Lodos dedi: Skin Al/Sat, İlan Ekle veya Bize Sat ile Nakite Ãevir! AradıÄın satılık Skinleri ve Itemleri uygun fiyatlarla ByNoGameâde. Güvenle satın al, ilan ekle, sen de sat! www.bynogame.com Skin Al/Sat, İlan Ekle veya Bize Sat ile Nakite Ãevir! AradıÄın satılık Skinleri ve Itemleri uygun fiyatlarla ByNoGameâde. Güvenle satın al, ilan ekle, sen de sat! www.bynogame.com İkisi toplam 700TL. Genişletmek için tıkla... Hocam para Steam cüzdanın'da.
Uber Lodos dedi: Skin Al/Sat, İlan Ekle veya Bize Sat ile Nakite Ãevir! AradıÄın satılık Skinleri ve Itemleri uygun fiyatlarla ByNoGameâde. Güvenle satın al, ilan ekle, sen de sat! www.bynogame.com Skin Al/Sat, İlan Ekle veya Bize Sat ile Nakite Ãevir! AradıÄın satılık Skinleri ve Itemleri uygun fiyatlarla ByNoGameâde. Güvenle satın al, ilan ekle, sen de sat! www.bynogame.com İkisi toplam 700TL. Genişletmek için tıkla... Hocam para Steam cüzdanın'da.
Hyuuga Neji Hectopat Katılım 13 Haziran 2022 Mesajlar 7.091 Çözümler 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Mayıs 2023 #4 MetehanSavas dedi: Tam 700 TL bütçem var önerilerinizi bekliyorum. Aklımdakiler; AK-47 | Frontside Misty FT AK-47 | Neon Revolution FT AK-47 | Ice Coaled FT AWP | Sun in Leo FT AWP tarafında çok bilgim yok. Envanterim: https://steamcommunity.com/id/tyrexbeyyy/inventory/ Genişletmek için tıkla... AK-47 | Orbit MK01 Skinport AWP | Renk Sapmaları Skinport
MetehanSavas dedi: Tam 700 TL bütçem var önerilerinizi bekliyorum. Aklımdakiler; AK-47 | Frontside Misty FT AK-47 | Neon Revolution FT AK-47 | Ice Coaled FT AWP | Sun in Leo FT AWP tarafında çok bilgim yok. Envanterim: https://steamcommunity.com/id/tyrexbeyyy/inventory/ Genişletmek için tıkla... AK-47 | Orbit MK01 Skinport AWP | Renk Sapmaları Skinport
Uber Lodos Hectopat Katılım 1 Temmuz 2021 Mesajlar 1.644 Çözümler 1 21 Mayıs 2023 #5 Topluluk Pazarından kontrol edin. Pek bir fark olduğunu düşünmüyorum.
Hyuuga Neji Hectopat Katılım 13 Haziran 2022 Mesajlar 7.091 Çözümler 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Mayıs 2023 #6 MetehanSavas dedi: Hocam para Steam cüzdanın'da. Genişletmek için tıkla... Öyleyse yapacak bir şey yok. Steam skin fiyatları çok kazık. Orbit MK01 şansa daha düşüğe koyulmuş.
MetehanSavas dedi: Hocam para Steam cüzdanın'da. Genişletmek için tıkla... Öyleyse yapacak bir şey yok. Steam skin fiyatları çok kazık. Orbit MK01 şansa daha düşüğe koyulmuş.
MetehanSavas Hectopat Katılım 16 Haziran 2020 Mesajlar 364 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Mayıs 2023 #7 Hyuuga Neji dedi: Öyleyse yapacak bir şey yok. Steam skin fiyatları çok kazık. Genişletmek için tıkla... Zaten 5 kuruş bile eklemdim, kasaları satınca çıktı bu para.
Hyuuga Neji dedi: Öyleyse yapacak bir şey yok. Steam skin fiyatları çok kazık. Genişletmek için tıkla... Zaten 5 kuruş bile eklemdim, kasaları satınca çıktı bu para.
Hyuuga Neji Hectopat Katılım 13 Haziran 2022 Mesajlar 7.091 Çözümler 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Mayıs 2023 #8 Orbit MK01 daha ucuz, Renk Sapmaları ise daha pahalıya konulmuş.
Uber Lodos Hectopat Katılım 1 Temmuz 2021 Mesajlar 1.644 Çözümler 1 21 Mayıs 2023 #9 Hyuuga Neji dedi: Öyleyse yapacak bir şey yok. Steam skin fiyatları çok kazık. Orbit MK01 şansa daha düşüğe koyulmuş. Genişletmek için tıkla... Hocam taktiği yaymayın (!) bu sitelerden ucuza alıp topluluk pazarında satıyorum. Çok güzel kâr ettiriyor, oyun alırken.
Hyuuga Neji dedi: Öyleyse yapacak bir şey yok. Steam skin fiyatları çok kazık. Orbit MK01 şansa daha düşüğe koyulmuş. Genişletmek için tıkla... Hocam taktiği yaymayın (!) bu sitelerden ucuza alıp topluluk pazarında satıyorum. Çok güzel kâr ettiriyor, oyun alırken.
MetehanSavas Hectopat Katılım 16 Haziran 2020 Mesajlar 364 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Mayıs 2023 #10 Hyuuga Neji dedi: Orbit MK01 daha ucuz, renk sapmaları ise daha pahalıya konulmuş. Genişletmek için tıkla... AWP tarafında Sun in Leo sırf CS2 de güzel gözüküyor diye almayı düşünüyordum, fiyatı bayağı artmış zaten, artmayada devam eder gibi.
Hyuuga Neji dedi: Orbit MK01 daha ucuz, renk sapmaları ise daha pahalıya konulmuş. Genişletmek için tıkla... AWP tarafında Sun in Leo sırf CS2 de güzel gözüküyor diye almayı düşünüyordum, fiyatı bayağı artmış zaten, artmayada devam eder gibi.