İki gün önce bilgisayarımı formata gönderdim. Win8'den Win10'a yükseltilmiş bi şekilde geri aldım. Ben yarı prof CSGO oyuncusuyum ve bu oyunu 2500 saat oynadım. Oyunu 1024x768 4:3 çözünürlükte oynuyordum. O zamanlarda sağ ve sol taraflarda black bar problemi vardı fakat Win8 olduğu için düzeltebilmiştim fakat Win10 sosyal medyayada bulunan çoğu öneriyi denedim olmuyor. Yardım ederseniz çok sevinirim.
Ekran kartları: Nvidia GTX740M
Intel HD Graphics Family
İntel ayarlarını buna göre ayarlarsanız. Oyun içine girdiğinde kenarlardaki siyahlıkların kaybolması lazım.
Eğer kaybolmazsa İntel sürücü güncelleştirmenizi denetleyin.
Eğer sürücü güncelleştirmesi yoksa Dizüstü sağlayıcınızın güncelleme için sürücüleri donanımla uyumlu yapması lazım kendi sitesinin desteğinden iletişime geçin.
İntel ayarlarını buna göre ayarlarsanız. Oyun içine girdiğinde kenarlardaki siyahlıkların kaybolması lazım.
Eğer kaybolmazsa İntel sürücü güncelleştirmenizi denetleyin.
Eğer sürücü güncelleştirmesi yoksa Dizüstü sağlayıcınızın güncelleme için sürücüleri donanımla uyumlu yapması lazım kendi sitesinin desteğinden iletişime geçin.
dxdiag görüntülerini ve intel görüntü seçeneklerini burada paylaştım fakat gördüğünüz üzere tam ekrana ölçeklendir yok.Orada bulunan çözünürlükten 1024x768 seçtiğim zaman tam ekrana ölçeklendir çıkıyor fakat oyun içine girdiğimde bir değişiklik olmuyor.Oyun ayarlarını etkisiz kıl diye de bir seçenek yok .