CS:GO %75 sticker indirimi geldi!

Steam'de zaten bakiyen varsa mantıklı, paran zaten Steam'de değilse gider altın yaparsın ama zaten Steam'deyse paranın TL olarak kalması zarar, bu yüzden böyle şeylere yatırmak çok mantıklı.

Silah skinleri var yaklaşık 700TL civarı. Satıp kapsül almak ne kadar mantıklı?

Silah skinleri var yaklaşık 700TL civarı. Satıp kapsül almak ne kadar mantıklı?

Ben de tam olarak bilmiyorum ne kadar artar ama ben olsam 200 - 300 TL'lik skin satıp o paraya kapsül alırdım. Hem skin hem kapsül çeşitlendirmiş olurdum.

Peki ne kadar mantıklı? 1000TL yatırım yaptın diyelim 3 yıl sonra o 1000TL 4000-5000TL olsa ne olur ki? O zamanın kuru ve enflasyonu daha fazla olacak.
TL bazında artmıyor fiyatlar dolar bazında artıyor hocam. 1 yol sonra 12 lira olsa bile 1000 liranız 2000 lira olarak dönecek mantıklı bir yatırım bence.

Arkadaşlar bakın 1 yıl civarı bekleyecekler kapsül alsın onun haricindekiler almasın sonra üzülürsünüz çünkü adı üstünde bu bir yatırım zaman gerekiyor boşta skini olan kasa vs. satıp kapsül alsın 1 yıl beklesin bende 1900 TL vardı bakiye 300 TL 50 tane aldım 1600 TL kaldı yaz indirimlerinde oyunlara bakarım geri kalanı ile yine kapsül alacağım 1-2 yıl beklesin hesapta her türlü kara geçeceğim dolarda artıyor sürekli zaten.

Bu kapsül indirimi kaç gün sonra biter tahmini?

Az önce şansıma güvenmeyerek sadce 1 adet alıp açtım 2 altın geçti pembede durdu paingamers holo geldi 115 TL sanırım.
Bugün 400 liralık açtım gelen en iyi şey 40 liralıktı şans yüzüme gülmedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…