CS:GO 77 TL ile 21 Level Prime arasında fark var mı?

edizkurtz

Hectopat
İki seçenekte prime olabiliyor ama koskoca 77 TL veriyorsun hiç ayrıcalığı yok mu? Eğer 21 Level ile 77 TL'nin farkı yoksa bedava almayı düşünüyorum. Arasında sizce fark var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Günde 5- 6 saat oynadığım için 225 maçım falan var fakat şu an 31 lvl im ve 179 Win bu arada 776 maç oynadıktan sonra herhalde 40 lvl geçersin ve madalya alırısın.

Yazdıklarım tam anlaşılmamış sanırım. 1 ay içinde 21 seviyeye ulaşılması için bonuslu maçlar oynandıktan sonra en az 776 (maç değil ) galibiyet alması gerektiğini söyledim. Sizin 225 maç ile 31 level olmanız çok normal çünkü siz bu seviyeye 1 alda geldiğinizi iddia etmiyorsunuz. Bir aydan söz ediyorsak isterseniz günde 24 saat oynuyor olun bu bir fark yaratmaz.

Yazdıklarım tam anlaşılmamış sanırım. 1 ay içinde 21 seviyeye ulaşılması için bonuslu maçlar oynandıktan sonra en az 776 (maç değil ) galibiyet alması gerektiğini söyledim. Sizin 225 maç ile 31 Level olmanız çok normal çünkü siz bu seviyeye 1 alda geldiğinizi iddia etmiyorsunuz. Bir aydan söz ediyorsak isterseniz günde 24 saat oynuyor olun bu bir fark yaratmaz.

Kanka ben başladığımda oldum galiba ya 1.5 ay içinde falan ben başlayalı 1 sene oldu 300W'in var keleşim 3 kere 40 oldum.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı