CS:GO 800 FPS ama map çok yavaş açılıyor

ChainLee

Hectopat
Yer
Ankara
Daha fazla  
Herkese merhaba, arkadaşlar öncelikle sorunum PC 700-1000 FPS arası değer verirken map çok yavaş yükleniyor ilk sefere mahsus değil ara sıra normal olacağı gibi çok kısa sürüyor ara sıra ise son 1 dk kala anca yetişiyorum bazen ucunda giriyor.
Sistemim;
Sapphire RX 6700XT Nitro+ 12 GB.
Ryzen 5 5600.
XPG Gammix 4x8 GB 3200 MHz RAM.
Kioxia Exceria G2 1 TB M.2
Fiber 100 Mbps kullanıyorum 98 -105 arası download 16 Mbps upload alıyorum ping maskimum 50 falan.
Maça bağlanmada sıkıtı yok sadece map açılma hızı çok yavaş normal değil yani 2 dk beklediğim oluyor sanırım şakasız.

Yanlış bilmiyorsam bir kod var başlatma seçeneklerli kısmına yazılıyor mapi başta yüklüyor.
+Cl_forcepreload 1 bu kod var içinde fayda yok ama kod doğru sanırım ama etki görmedim ben.

normal bro

Dostum o özelliklerle nasıl 800 - 1000 FPS alabiliyorsun benim eski Sistemim'de 6700XT ve 5600X işlemci vardı 400-600 alabiliyordum. Şu an ki ile ancak 1000 FPS alabiliyorum.

SSD ile normal değil. Oyunu baştan yükle belki düzelir istersen tabii.

Yaptım fakat çözüm olmadı maalesef.

Dostum o özelliklerle nasıl 800 - 1000 FPS alabiliyorsun benim eski Sistemim'de 6700XT ve 5600X işlemci vardı 400-600 alabiliyordum. Şu an ki ile ancak 1000 FPS alabiliyorum.

Çözünürlük başlatma kodları ayarlayınca çıkıyor ara sıra düştüğü oluyor ama 800 oynuyorum bazen 700 de oluyor tek sıkıntı map çok geç açılıyor.

Bende 8 GB RAM varken bile hızlıydı internettede sıkıntı yok SSD diyorum ama arkadaş anlamıyor hızı ile ilgili olabilir diyorum ama SSD'de sıkıntı yoktur diyor.

SSD ile normal değil. Oyunu baştan yükle belki düzelir istersen tabii.

Değerler bu şekilde SSD dolu dersen öğlen BF5 ve 2042 indirdim birkaç oyun daha var o yüzden 819 gösteriyor sabah şimdiye kadar dolu değildi ek olarak SSD hızı ile olsa anlarım sadece CS oynamıyorum sonuçta hızında sıkıntı olsa diğer oyunlarda aynısı olur sanırım ve belirttim aynı sistemi şu an kullandığım Seagate ve WD Blue 1 TB HDD ile kullandım onlarda böyle bir problemim yoktu.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…