CS:GO 800 TL'ye hangi skin alınmalı?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Zaten o fiyatlara en iyi seçenekler Neon revolition, aquamarin ya da imparatoriçe. Üçü arasında gidip geliyorum.

Bir kasa açın moraliniz bozulsun ve skin almayın. Paranız cebinizde kalsın xD (!).

Oha lan adam 80 TL'ye skin alıyor. Ben 749 TL'lik mouse yi hala alamadım.

Skin alırken önceliğiniz Sırasıyla AK, AWP, M4 sonrasında kalan silahlar olmalı. Bu söylediğim 3 silah kolay alınıp satılabilen, takaslarda rağbet gören ve piyasası genelde sabit kalan hatta bazen artan silahlar. Bu yüzden Bütçenizin yüksek bir miktarını ya AK-47 ya da AWP için ayırın. M4(A4-A1) bile bu iki silahın piyasasının yanında biraz da olsa sönük kalıyor.

Ayrıca bir tane pahalı skin yerine birçok ucuz skin alırsanız, takas durumda elinizdeki ucuz skinlerle upgrade(yükseltme) yaparken overpay(fazladan ödeme) yapmak zorunda kalırsınız bunu da unutmayın.

Fakat elinizdeki pahalı tek bir skini birden çok ucuz skine bölerseniz(downgrade). Size verilen teklife göre değişen bir overpay(fazladan ödeme) alırsınız.

Neon revolution çok eskide kalmış bir skin onu da söyleyeyim. Yeni kasaların pembe nadirliğindeki skinlerin birçoğu neon revolution'dan daha ucuz ve daha güzel duruyor(örnek: AK-47 ice coaled, AK-47 slate). Kırmızı skinlerden bahsetmiyorum bile.

Son düzenleme:
Ben olsam kapsül alırdım. Pgl Major'den önce kapsülleri satar, pgl major bittiğinden kapsüller indirime girdiğinde skin alırdım.
Tamamen katılıyorum. Arada kalmaya ne gerek var paranın tamamı ile Challengers çıkartma kapsülü veya fnatic glitter almanı öneririm. 1350÷6,55=206 kapsül eder. (Oyuniçinden almalısın orada daha ucuz) 206 kapsülden bu sene 20×206=4120 tl kazanırsın. (Ortalama)

Daha yeni yatırım yaptiginizi okudum. Kusura bakmayın şu an hesapta degil 1350 tl yani. Satınca alacaksınız öyle mi? Yarın satacaksınız bir de. 20 tl görecek (minimum) kapsülü 7,5 tl den satacaksınız öyle mi? Para benim değil ama akıl karı değil.

Son düzenleme:
Kapsül artmayacak boşuna heves etmeyiniz herkes kapsül artacak diye kapsül alıyor ama yaniliyolar maalesef kasalara yatırım yapınız.

Kapsül artmayacak boşuna heves etmeyiniz herkes kapsül artacak diye kapsül alıyor ama yaniliyolar maalesef kasalara yatırım yapınız.
Bugüne baktığımızda hangi kapsül kac lira bir bakıp gelip öyle konuşun. Hangi kapsül 7,5 tl (majorlar için konuşuyorum) Sabah aksam araştırıyorum. Bir bilgi paylasiyorum. Bir şey bilmeyen biri gelip bir şey yazıyor. Bilginiz yoksa konuşmayın lütfen.

50 kuruş artmış olabilir ama herkes csgo topluluğu kapsül artacak diye alıyor böyle yığılma olursa artmaz. Onun yerine kasa alın derim deli gibi artış gösterecek herşeyin fiyati şuan düştü devrim kasası alınabilir.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…