CS:GO Açık Gözükmesine Rağmen Açılmıyor

İşletim sistemi
Windows 11

FredyBye

Femtopat
Daha fazla  
RAM
Corsair 8GB Vengeance Lpx 3200mhz CL16 DDR4 Ram
Ekran kartı
1050
Anakart
Gigabyte B250m Gaming 3
İşlemci
İ5 7400
Merhaba, ben Windows 11 kullanmadan önce oyunum sorunsuz bir şekilde çalışıyordu. Windows 11 geçtikten sonra oyunu indirip girmeyi denediğimde Steam'de ve görev yöneticisinde açık olarak gözüküyor ve yaklaşık 10 saniye sonra ise kapanıyordu. Dosyaları doğrulamayı denedim sürücüleri güncellemeyi denedim oyunu sil yükle yapmayı denedim, başlangıç seçeneklerine kod yazmayı denedim hiçbir sonuç alamadım. Yardımcı olabilir misiniz?

Windows 10'a geri dönmek.

Windows 10'a geri dönmek.

Windows 10'u fazla sevmediğimden ve tasarımı hoşuma gitmediğinden dolayı Windows 11 geçtim zaten bu hatayı Windows 11 kullanan arkadaşlarım yaşamıyor tek benim yaşamam garibime gidiyor işletim sistemiyle alakalı bir şey olduğunu düşünmüyorum hatayı biraz araştırınca bazı Windows 10 kullanıcılarındada aynı sorun mevcut.

Bahsettiğiniz problem ekran kartı güncellemesinden başka bir şeye benzemiyor. Ekran kartı sürücüleri tamamen güncellediğinizden emin misiniz? Ya da Windows Update de güncellemeleri kontrol et dedikten sonra isteğe bağlı güncellemeleri yaptınız mı?

Ekran kartı güncellemelerini tekrar tekrar kaldırıp denedim ondan yana sonuç olmadı Windows Update de ise bir güncelleme var ama yüklenmiyor bu şekilde.

Dosya Ekleri

• Screenshot_1.png
    9,4 KB · Görüntüleme: 26
Ekran kartı güncellemelerini tekrar tekrar kaldırıp denedim ondan yana sonuç olmadı Windows Update de ise bir güncelleme var ama yüklenmiyor bu şekilde.
Bahsettiğiniz hatanın çözümleri var denediniz mi? Denemediyseniz şuradan bakabilirsiniz. Muhtemelen güncellemelerle alakalı bir probleminiz var. Birde bildiğim kadarıyla windows11 de isteğe bağlı güncellemeler Windows Update ekranından değil de farklı bir yerden alınıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…