Burakydn Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Şubat 2019 Mesajlar 1.434 Makaleler 1 Çözümler 22 3 Ağustos 2023 #1 Oyunu başlattığım zaman CS:GO yazısının olduğu ekran geliyor daha sonra kapanıyor. Uyumluluk aracından Proton Experimental'i seçtiğim zaman bu hatayı alıyorum, Steam Linux Runtime'yi seçtiğim zaman ise uyarı bile vermeden kapanıyor.
Oyunu başlattığım zaman CS:GO yazısının olduğu ekran geliyor daha sonra kapanıyor. Uyumluluk aracından Proton Experimental'i seçtiğim zaman bu hatayı alıyorum, Steam Linux Runtime'yi seçtiğim zaman ise uyarı bile vermeden kapanıyor.
Çözüm Rona 3 Ağustos 2023 Burakydn dedi: Eki Görüntüle 1887851 Olmadı. Genişletmek için tıkla... Dosya bütünlüğünü doğrulamayı dener misin? Bir de log out atıp plasma X11'i seçerek oturum açın.
Burakydn dedi: Eki Görüntüle 1887851 Olmadı. Genişletmek için tıkla... Dosya bütünlüğünü doğrulamayı dener misin? Bir de log out atıp plasma X11'i seçerek oturum açın.
EldrithcWraith Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Ağustos 2018 Mesajlar 2.943 Makaleler 6 Çözümler 27 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ağustos 2023 #11 Burakydn dedi: Oyun açılmadığı için denedim onları şu anda uyumluluk kapalı zaten ama performans sıkıntısını çözemedim. Genişletmek için tıkla... Nasil bir performans sıkıntısı? Artı 0 Eksi
Burakydn dedi: Oyun açılmadığı için denedim onları şu anda uyumluluk kapalı zaten ama performans sıkıntısını çözemedim. Genişletmek için tıkla... Nasil bir performans sıkıntısı?
KS KS Burakydn Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Şubat 2019 Mesajlar 1.434 Makaleler 1 Çözümler 22 3 Ağustos 2023 #12 EldrithcWraith dedi: Nasil bir performans sıkıntısı? Genişletmek için tıkla... FPS 280-290 iken bir anda 150-130 olması gibi, ara ara küçük gecikmeler oluyor. Oynanıyor oyun ama böye oynanmaz Artı 0 Eksi
EldrithcWraith dedi: Nasil bir performans sıkıntısı? Genişletmek için tıkla... FPS 280-290 iken bir anda 150-130 olması gibi, ara ara küçük gecikmeler oluyor. Oynanıyor oyun ama böye oynanmaz
EldrithcWraith Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Ağustos 2018 Mesajlar 2.943 Makaleler 6 Çözümler 27 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ağustos 2023 #13 Burakydn dedi: FPS 280-290 iken bir anda 150-130 olması gibi, ara ara küçük gecikmeler oluyor. Oynanıyor oyun ama böye oynanmaz Genişletmek için tıkla... Başlatma seçeneklerine -vulkan ekleyin. Artı 0 Eksi
Burakydn dedi: FPS 280-290 iken bir anda 150-130 olması gibi, ara ara küçük gecikmeler oluyor. Oynanıyor oyun ama böye oynanmaz Genişletmek için tıkla... Başlatma seçeneklerine -vulkan ekleyin.
KS KS Burakydn Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Şubat 2019 Mesajlar 1.434 Makaleler 1 Çözümler 22 3 Ağustos 2023 #14 EldrithcWraith dedi: Başlatma seçeneklerine -vulkan ekleyin. Genişletmek için tıkla... Takılma yaşamadım. Umarım bunu yaptım diye düzelmiştir. Teşekkürler. Artı 0 Eksi
EldrithcWraith dedi: Başlatma seçeneklerine -vulkan ekleyin. Genişletmek için tıkla... Takılma yaşamadım. Umarım bunu yaptım diye düzelmiştir. Teşekkürler.