O Ozan626262626262 Hectopat Katılım 22 Mayıs 2016 Mesajlar 0 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Haziran 2016 #1 Steam indirdim. CS:GO alacaktım. Üye oldum kurulum bitti. Steam'a tıklatıyorum hasabımın adı baglanılıyor yazıyor(kucuk pencerede) sonra acılmıyor. Kapanıyor. Sureklı boyle oluyor. Oyun alcaktım heyecanla beklıyodum acılmıor. Son düzenleyen: Moderatör: 2 Haziran 2016
Steam indirdim. CS:GO alacaktım. Üye oldum kurulum bitti. Steam'a tıklatıyorum hasabımın adı baglanılıyor yazıyor(kucuk pencerede) sonra acılmıyor. Kapanıyor. Sureklı boyle oluyor. Oyun alcaktım heyecanla beklıyodum acılmıor.
JaroxJamaica Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Aralık 2013 Mesajlar 15.148 Makaleler 12 Çözümler 5 Yer Balıkesir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 2 Haziran 2016 #2 Windows 10 kullanıdığınıza emin olun ve sürücülerinizi donanım kimlikleri ile güncelleyin. Oyunu baştan kurun. Sorunun çözülmüş olması gerekecek.
Windows 10 kullanıdığınıza emin olun ve sürücülerinizi donanım kimlikleri ile güncelleyin. Oyunu baştan kurun. Sorunun çözülmüş olması gerekecek.
Ahmet Akbulut Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Nisan 2015 Mesajlar 1.118 Çözümler 2 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 2 Haziran 2016 #3 Steam'i aç gene normal açarmış gibi sonra Görev Yöneticisinden Steam ile alakalı herşeyi sonlandırın, öyle deneyin.
Steam'i aç gene normal açarmış gibi sonra Görev Yöneticisinden Steam ile alakalı herşeyi sonlandırın, öyle deneyin.
O Ozan626262626262 Hectopat Katılım 22 Mayıs 2016 Mesajlar 0 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Haziran 2016 #4 JaroxJamaica dedi: Windows 10 kullanıdığınıza emin olun ve sürücülerinizi donanım kimlikleri ile güncelleyin. Oyunu baştan kurun. Sorunun çözülmüş olması gerekecek. Genişletmek için tıkla... Neden Wındows 10? Ben 7 kullanıyorum. Ahmet Akbulut dedi: Steam'i aç gene normal açarmış gibi sonra Görev Yöneticisinden Steam ile alakalı herşeyi sonlandırın, öyle deneyin. Genişletmek için tıkla... Orada herhangı bır sey yok. Acılmıyor. Yardım edın CS alacam alamdım, lutfen
JaroxJamaica dedi: Windows 10 kullanıdığınıza emin olun ve sürücülerinizi donanım kimlikleri ile güncelleyin. Oyunu baştan kurun. Sorunun çözülmüş olması gerekecek. Genişletmek için tıkla... Neden Wındows 10? Ben 7 kullanıyorum. Ahmet Akbulut dedi: Steam'i aç gene normal açarmış gibi sonra Görev Yöneticisinden Steam ile alakalı herşeyi sonlandırın, öyle deneyin. Genişletmek için tıkla... Orada herhangı bır sey yok. Acılmıyor. Yardım edın CS alacam alamdım, lutfen
Gnk1622 Hectopat Katılım 25 Şubat 2015 Mesajlar 337 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Haziran 2016 #5 Ozan626262626262 dedi: Neden Wındows 10? Ben 7 kullanıyorum. Çünkü daha güncel ve çalışma potansiyeli daha iyi. Genişletmek için tıkla...
Ozan626262626262 dedi: Neden Wındows 10? Ben 7 kullanıyorum. Çünkü daha güncel ve çalışma potansiyeli daha iyi. Genişletmek için tıkla...