Y YusufNar Hectopat Katılım 14 Aralık 2015 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Aralık 2015 #1 Merhaba arkadaşlar. Yaklaşık 3 hafta önce steamden csgo aldım. Aldığımdan beri sorunsuz oynuyordum. Geçen gün açayım dedim Counter-Strike Global Offensive başlatılıyor...'da kalıyor. 1 saat de beklesem açılmıyor. Nasıl çözecez bunu? Son düzenleyen: Moderatör: 17 Aralık 2015
Merhaba arkadaşlar. Yaklaşık 3 hafta önce steamden csgo aldım. Aldığımdan beri sorunsuz oynuyordum. Geçen gün açayım dedim Counter-Strike Global Offensive başlatılıyor...'da kalıyor. 1 saat de beklesem açılmıyor. Nasıl çözecez bunu?
howtoSteal Hectopat Katılım 23 Aralık 2015 Mesajlar 34 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Aralık 2015 #2 Oyunun dosyalarını doğrulamayı deneyebilirsin. Peki nasıl yapacağım ? Şöyle Kütüphanene gir CS:GO'ya sağ tıkla Özellikler > Yerel dosyalar Oyun önbelleğinin bütünlüğünü doğrula...
Oyunun dosyalarını doğrulamayı deneyebilirsin. Peki nasıl yapacağım ? Şöyle Kütüphanene gir CS:GO'ya sağ tıkla Özellikler > Yerel dosyalar Oyun önbelleğinin bütünlüğünü doğrula...
Mustafa atak Hectopat Katılım 13 Şubat 2020 Mesajlar 114 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 22 Şubat 2020 #3 Benim oyunum sey yapiyo oyuna basiyorum logosu geliyo ama oyun gidiyo
A alpaswe Femtopat Katılım 11 Aralık 2020 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Aralık 2020 #4 Mustafa atak dedi: Benim oyunum şey yapiyor oyuna basiyorum logosu geliyor ama oyun gidiyor. Genişletmek için tıkla... Duzeltebildin mi acaba?
Mustafa atak dedi: Benim oyunum şey yapiyor oyuna basiyorum logosu geliyor ama oyun gidiyor. Genişletmek için tıkla... Duzeltebildin mi acaba?