CS GO açınca Bilgisayar Kapanıyor

Wia m.A.d

Hectopat
Daha fazla  
Öncelikle merhaba arkadaşlar.
Ben forum'a yeni kayıt oldum. Benim bir problemim var ve yaklaşık 2-3 aydır çözemiyorum. Bu yüzden Counter-Strike: Global Offensive adlı favori oyunumu da oynayamıyorum. Sizin bana yardımcı olabileceğinizi düşündüğüm için bu konuyu açıyorum. Neyse hemen sorunuma geçeyim.

CS:GO açınca bilgisayarımın normal ısısı 30-40 arasıyken oyunu açınca bir anda 55-60-70 artmaya başlıyor (SpeedFan ile ölçtüm ve oyunu alta alınca ısı düşüyor) ve 5-6 dk sonra bilgisayar bir anda kapanıyor. Farklı oyunlar denedim ama hiçbirinde kapanmadı. Payday:The heist oynadım kapanmadı (saatlerce oynadım) - CS 1.6 oynadım kapanmadı, Minecraft oynadım kapanmadı fakat CS:GO açınca 5-6 dk sonra kapanıyor.

Birkaç arkadaşım ısıyı kontrol etmemi söyledi, bilgisayar kapanınca kasayı kontrol ediyorum çok aşırı bir sıcaklık yok, sadece kasanın sol alt kısmı biraz fazla ısınmış oluyor. SpeedFan adlı programı indirip kurdum orda herhangi bir oyunda sıcaklık ortalama 40-45 civarı olurken, CS:GO açınca 60-70 arası değişiyor. Bunun sebebi nedir acaba? CS:GO silip yükledim düzelmedi. Yardımcı olun lütfen

Son düzenleyen: Moderatör:
Isı değerlerinizi Aida 64 ile paylaşın. Büyük ihtimalle ısınmaktan kapanıyor.

Normaldeyken ve oyundayken ölçülen ısı bu şekilde:

Son düzenleyen: Moderatör:
Evet öyle yaptım. Ben de oyun açıkken yaptım ama oyunu alta alınca bir anda düşüyor sıcaklık. SS almaya çalışırken 50 dereceydi sanırım.

MSI Afterburner ile oyun esnasında anlık sıcaklıkları not edin ve paylaşın.
Bilgisayar kapanınca herhangi bir hata ekranı çıkıyor mu?

Arkadaşlar yardım edin CS go ya giriş yapıyorum girer girmez hemen oyundan atıyor laptop kullanıyorum packardbell 6gb ram nvidia gt 540m ekran kartı harddisk ssd lütfen anlay
an varsa bilgilendirebilirmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…