CS:GO adaletsiz eşleşme

Ben CS:GO oynamıyorum de_dust2 oynuyorum sadece. FACEIT'te map seçebilmem için Premium almam lazım.

Ben CS:GO oynamıyorum de_dust2 oynuyorum sadece. FACEIT'te map seçebilmem için Premium almam lazım.
Hayır girdiğiniz takımda en yüksek kdaya sahip player iseniz ve rakipte premium yoksa siz harita seçimi yapabilirsiniz.
Çoğu zaman ben harita seçimi yapıyorum faceitte ve premium hesabım yok

İsterseniz beraber girelim ranklar yeterse, en azından 1 AFK derdiniz olmaz. Usta muhafız'dan düştüm aynı sebepten.

Oyuna nadiren giriyorum hocam. Şu aralarda hep tek giriyorum çünkü tek girdiğim maçta hile olmuyor. Fakat çok kötü oynayan adamlar veya troller gelebiliyor .

Sen ona bir şey mi diyorsun? Biz çift keleş arkadaslarla girdik beraber. Karsimiza 5 global cıktı.

Bazen güven faktörünüz düşük olduğunda karşı rakibin rankları dengesiz gelebiliyor, veya eğer 5 kişi lobi ile girmişlerse ki öyle gözüküyor oyun aramayı fazla uzatmamak için böyle yapıyor olabilir. Yüksek ihtimal sizin 5. kişi Suprame veya Global rankındaydı

Kesinlikle onu unutmuşum güven faktörünüz düşük ise 10 dk oyun arayabiliyor ve o an bulabildiği ilk maça atıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…