Çözüldü CS:GO AFK kalınca oyundan atılmamak için sürekli dönme scripti hazırlamak

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

TestamenT50

Kilopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Gigabyte GA-G31M-ES2L v2, Intel Core 2 Quad Q9550 3400 MHz (8.5 x 400), 4GB (2X2) 800 MHz DDR2, MSI R7 240 2Gb 128 bit, Realtek ALC883, 240GB SSD, Windows 10 LTSC 2019 x64
Meslek
Serbest
Merhaba arkadaşlar. CS:GO'da yıllar önce CFG dosyamda kullandığım bir komut vardı (+Speed; +right or +left gibi bir şey). Kendim deneyerek yazmıştım bu komut grubunu. Yanlış hatırlamıyorsam alias kodlarıyla yapmıştım. Yön tuşlarında leftarrow bastığımda karakter sürekli sola rightarrow bastığımda sürekli sağa dönüyordu ve herhangi bir yön tuşuna bastığımda (sağ, sol, yukarı, aşağı) karakter duruyordu. Konsola +right, -right yazdığımda bunu yine yapabiliyorum ama benim istediğim yön tuşlarına bind atayarak tek tuşla bu işi halledebilmek. Uzun süre bu komutlarla uğraşmadığım için nasıl yapıldığını unuttum ve hiçbir makalede bulamıyorum nasıl yapıldığını. Yardımcı olabilecek arkadaşlara şimdiden teşekkürler.
@Alquard

Çözüm
@Lahmacun1900 @Darwin19 bu komutu yazmaya gerek kalmadan tuşlarla yapmak istiyorum aniden oyun başından kalkmamı gerektiren durumlar oluyor konsoldan yazmaya uğraşmak istemiyorum belirttim zaten.

Sorunu yine kendi çabalarımla kodları deneyerek halletmiş bulunuyorum. Çözüm yolunu aşağıya yazıyorum herkese teşekkürler.

bind leftarrow "cl_yawspeed 99999;+left; cl_yawspeed 255;-right"
bind downarrow "cl_yawspeed 255;-left; cl_yawspeed 255;-right"
bind rightarrow "cl_yawspeed 99999;+right; cl_yawspeed 255;-left"
bind uparrow "cl_yawspeed 255;-right; cl_yawspeed 255;-left"
leftarrow downarrow rightarrow uparrow başlarına unbind getirin hepsini tek tek yazın.

Hocam konsola yazıyorum. Sonra yön tuşlarına yazıyorum olmuyor. Nasıl yapabilirim?
C:\program files (x86)\Steam\steamapps\common\Counter-Strike global Offensive\game\csgo\cfg
Bu dizine
CFG dosyası mı oluşturup yapmam lazım yoksa?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…