TaLionSoW Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Mayıs 2019 Mesajlar 1.510 Çözümler 4 14 Ağustos 2021 #11 eskilerin meraklisi dedi: VAC ban yemezsin, sadece süreli rekabetçi ban yersin. Süreleri katlanarak 30 dakika, 2 saat, 1 gün, 1 hafta veya 1 ay da yiyebilirsin. Genişletmek için tıkla... 1 ay olmuyor diye biliyorum. Daha önce 3 ya da 4 kere üst üste 1 hafta ceza aldım ama 1 ay olmadı.
eskilerin meraklisi dedi: VAC ban yemezsin, sadece süreli rekabetçi ban yersin. Süreleri katlanarak 30 dakika, 2 saat, 1 gün, 1 hafta veya 1 ay da yiyebilirsin. Genişletmek için tıkla... 1 ay olmuyor diye biliyorum. Daha önce 3 ya da 4 kere üst üste 1 hafta ceza aldım ama 1 ay olmadı.
eskilerin meraklisi Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Eylül 2020 Mesajlar 2.489 Makaleler 1 Çözümler 10 14 Ağustos 2021 #12 TaLionSoW dedi: 1 ay olmuyor diye biliyorum. Daha önce 3 ya da 4 kere üst üste 1 hafta ceza aldım ama 1 ay olmadı. Genişletmek için tıkla... Şahsen bende hiç yemedim ama öyle duyduğum için yazdım.
TaLionSoW dedi: 1 ay olmuyor diye biliyorum. Daha önce 3 ya da 4 kere üst üste 1 hafta ceza aldım ama 1 ay olmadı. Genişletmek için tıkla... Şahsen bende hiç yemedim ama öyle duyduğum için yazdım.